Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Umilită de medic: Slăbeşti şi apoi faci altul!

Slăbeşti şi apoi faci altul!" i-ar fi spus doctorul unei paciente după ce a născut pruncul mort. Copilul, mort de 24 de ore în pântecul mamei, a fost viu pentru medicii maternităţii Elena Doamna din Iaşi.

de Redactia Observator

la 24.09.2014 , 20:15

"Slăbeşti şi apoi faci altul!" i-ar fi spus doctorul unei paciente după ce a născut pruncul mort. Copilul, mort de 24 de ore în pântecul mamei, a fost viu pentru medicii maternităţii Elena Doamna din Iaşi.

Femeia l-a adus pe lume un după şapte ore de travaliu. Ea a vorbit pentru prima oară despre chinurile prin care a trecut. La câteva minute după operaţia de cezariană, tânăra a fost bătută pe umăr de medicul de gardă pe care-l aşteptase toată noaptea să o ajute să nască. E anchetă acum şi la Colegiul Medicilor, şi la Minister.

Ioanei i-au trebuit două săptămâni să poată vorbi despre moartea primului ei copil. Aude şi acum cuvintele spuse de medicul de gardă care nici măcar n-a ajutat-o să nască.

Vezi și

Un medic de gardă pe care soţul femeii l-a văzut sosind dimineaţa, cu un taxi, la spital. Verdictul legiştilor a lăsat-o astăzi pe Ioana fără cuvinte. A aflat că pruncul îi murise în pântece, cu 24 de ore înainte de operaţie. A vrut să citească cu ochii ei asta într-o hârtie oficială.

Legiştii îi contrazic pe medicii de la Elena Doamna, care i-au făcut femeii la internare două ecografii. Şi au înregistrat chiar bătăile inimii unui prunc mort.

Familia a făcut plângere la Poliţie, la Parchet şi la Colegiul Medicilor. E anchetă şi la Ministerul Sănătăţii, după ce un secretar de stat a stat de vorbă la Iaşi cu medicii şi cu femeia care îi acuză de neglijenţă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Umilită de medic: Slăbeşti şi apoi faci altul!