Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 17 ani şi-a bătut fosta iubită şi pe mama acesteia, în plină zi, pe o stradă din Piteşti

Un adolescent de 17 ani a fost reţinut de oamenii legii, după ce şi-a bătut fosta iubită, dar şi pe mama acesteia. Cele două se aflau pe o stradă în Piteşti, iar agresorul nu a ţinut cont nici de faptul că era ziua în amiaza mare.

de Monica Palade

la 05.08.2021, 18:43

Un adolescent de 17 ani şi-a bătut fosta iubită şi pe mama acesteia, în plină zi, pe o stradă din Piteşti - Shutterstock

Incidentul a avut loc marţi, iar mama şi fiica sa s-au prezentat la poliţie pentru a depune plângere.

Reţinut pentru că şi-a bătut fosta iubită

"În cauză s-au desfăşurat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, ameninţare, precum şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice" precizează IPJ Argeş.

În seara zilei de 4 august, după administrarea probatoriului, adolescentul (17 ani, din Piteşti), a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, pentru dispunerea de măsuri preventive", a precizat IPJ Argeş, în cursul zilei de joi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un adolescent de 17 ani şi-a bătut fosta iubită şi pe mama acesteia, în plină zi, pe o stradă din Piteşti