Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un gest inconştient a curmat o viaţă! Adolescent de 14 ani mort, într-un accident rutier provocat de un şofer fără permis

Un băiat de doar 16 ani şi-a luat cu el doi prieteni şi s-ar fi urcat la volan fără permis. Ar fi pierdut controlul volanului. Maşina s-a dat peste cap, a lovit un stâlp şi s-a oprit cu roţile în sus într-un şanţ de pe marginea drumului. Pasagerul mai mic, de doar 14 ani s-a stins chiar sub ochii mamei şi a surorii lui.

de Redactia Observator

la 15.08.2017 , 14:57

Un băiat de doar 16 ani şi-a luat cu el doi prieteni şi s-ar fi urcat la volan fără permis. Ar fi pierdut controlul volanului. Maşina s-a dat peste cap, a lovit un stâlp şi s-a oprit cu roţile în sus într-un şanţ de pe marginea drumului. Pasagerul mai mic, de doar 14 ani s-a stins chiar sub ochii mamei şi a surorii lui.

Din primele informaţii, nu se ştie cine era la volan. Însă este clar că niciunul dintre cei aflaţi în maşină nu aveau permis de conducere. Şi la fel de cert este că cei trei prieteni se plimbau prin sat la miezul nopţii. Şoferul a pierdut controlul volanului pe drumul acoperit cu pietriş. Singurul care a scăpat doar cu câteva zgârieturi a fost adolescentul de 16 ani, proprietarul maşinii.

Accidentul s-a petrecut în toiul nopţii. La locul tragediei au ajuns în fugă şi mama băiatului de 16 ani, dar şi sora lui mai mare. La spital a ajuns şi tânărul de 22 de ani.

Vezi și

Adolescentul de 16 ani, cel bănuit că era la volan, e orfan de mic. Şi el şi fratele mai mic sunt crescuţi de o bunică. Mătuşa lor spune că, de câţiva ani, cei doi fraţi s-au înhăitat cu alţi băieţi mai mari şi nu mai ascultă. Au pensie de întreţinere şi toată lumea îi păcăleşte. Aşa s-ar fi întâmplat şi cu maşina.

Adolescentul care şi-ar fi ucis prietenul va fi anchetat pentru nu mai puţin de patru infracţiuni: conducere fără permis, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Un gest inconştient a curmat o viaţă! Adolescent de 14 ani mort, într-un accident rutier provocat de un şofer fără permis