Antena Meniu Search
x

Un AN DE LA COLECTIV. Drama singurului supravieţuitor al formaţiei “Goodbye to gravity”: Şi-a pierdut iubita şi colegii de trupă

Un AN DE LA COLECTIV. Astăzi se împlinește un an de la una dintre cele mai crunte tragedii din istoria modernă a României: incendiul din clubul Colectiv care a răpit zeci de vieți și a mutilat alte câteva zeci de oameni și tot atâtea suflete.

Un AN DE LA COLECTIV.  Astăzi se împlinește un an de la una dintre cele mai crunte tragedii din istoria modernă a României: incendiul din clubul Colectiv care a răpit zeci de vieți și a mutilat alte câteva zeci de oameni și tot atâtea suflete.

Un AN DE LA COLECTIV. De pe patul de spital, Andrei Găluţ retrăieşte momentele cumplite din acea noapte fatidică în care şi-a pierdut iubita şi colegii de trupă.

Un AN DE LA COLECTIV. Săptămâni întregi, Andrei a fost inconştient şi intubat de medicii olandezi, cu arsuri pe 45% din corp.

Un AN DE LA COLECTIV. Mădălina Strugaru a fost prezentă în seara de 30 octombrie 2015 în clubul Colectiv. Nimeni şi nimic nu prevestea că acea noapte va fi ultima pentru Mădălina.

Citeşte şi Un AN DE LA COLECTIV. Povestea SFÂŞIETOARE a tinerei cu ochi mari care a MURIT în tragedia de la Colectiv. A ars de VIE în clubul GROAZEI chiar în ziua în care a împlinit 37 de ani

Un AN DE LA COLECTIV. Andrei şi Mădălina aveau planuri mari. Se pregăteau să-şi întemeieze o familie şi voiau să le facă prietenilor şi părinţilor o surpriză. Să anunţe de sărbători că umează să se căsătorească. Mădălina nu a mai apucat să spună nimic despre asta şi nici să facă un copil, aşa cum îşi dorea.

Un AN DE LA COLECTIV. Despre planurile celor doi iubiţi a povestit sora ei, Dana Strugaru, care locuia cu Mădălina şi Andrei Găluţ sub acelaşi acoperiş, iar durerea despărţirii lor îi dă şi acum fiori.

Dana a avut premoniţii

Un AN DE LA COLECTIV. "Sora mea era cea mai bună prietenă a mea. Ştia tot despre mine şi eu despre ea. Eu sunt mai mare cu doi ani ca ea şi ne-am înţeles perfect. În ianuarie ar fi împlinit 30 de ani. Eu eram plecată din ţară şi de atunci am simţit că plecarea mea este o îndepărtare pe care nu o înţelegeam. Vorbeam cu Mădălina şi mă uitam pe fotografiile cu ea, recente de la o nuntă, în care imaginea ei nu era foarte clară. Toate acestea au fost semne care pe mine m-au frământat, dar am înţeles multe. Îmi amintesc că am sunat-o în seara concertului, eu nu eram în România, pentru că dacă aş fi fost sigur aş fi mers cu ea, şi se pregătea să plece de acasă. Mereu întârzia, nu era niciodată punctuală.

Un AN DE LA COLECTIV. Am învăţat ulterior şi eu să pun mai mult preţ pe mine şi să nu mă mai grăbesc atât. A fost ultima noastră discuţie. Sâmbătă, m-a sunat o prietenă şi m-a întrebat dacă ea şi Andrei sunt bine. Nu ştiam ce s-a întâmplat. Eu mă aflam la Budapesta. Am încercat să-i sun. Nimeni nu mi-a răspuns. Am reuşit să vorbesc cu mama, care era disperată pentru că nu o găsea. Ea şi Andrei au plecat cu aceeaşi ambulanţă spre spital, erau pe picioarele lor. Au ajuns la Floreasca, iar pe el l-a transferat la Elias. Cred că ăsta a fost norocul lui, pentru că nu a ştiut de Mădălina. Când şi-a revenit a întrebat continuu de ea. A fost foarte greu pentru mama lui să-i spună adevărul", îşi aminteşte Dana.

Mădălina Strugaru a murit după 13 zile de la incendiu

Un AN DE LA COLECTIV. În dimineaţa zilei de 12 noiembrie, la ora 07.30, Dana a fost sunată de mama ei şi anunţată că sora ei a pierdut lupta cu viaţa.

Au murit 64 de oameni în incendiu

Un AN DE LA COLECTIV. Bilanțul incendiului din acea fatidică seară de vineri, 30 octombrie 2015, din Club Colectiv arată 64 de persoane decedate şi alte sute de persoane care au avut nevoie de tratament de urgență în spitalele din România sau din străinătate.

Un AN DE LA COLECTIV. Clubul Colectiv găzduia un concert al trupei ”Goodbye to Gravity”, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un AN DE LA COLECTIV. Drama singurului supravieţuitor al formaţiei “Goodbye to gravity”: Şi-a pierdut iubita şi colegii de trupă