Antena Meniu Search
x

Un AN DE LA COLECTIV. O mamă îşi strigă DUREREA care îi macină sufletul: “Era singurul meu copil, acum nu mai am nimic. Casa este pustie, fără viaţă. Sunt momente când caut, dar nu ştiu ce caut, mă simt total dezorientată”

Un AN DE LA COLECTIV. Să-ţi pierzi propriul copil este cumplit pentru orice părinte. Nici timpul, nici prietenii nu-ţi pot alina durerea sfâşietoare care te macină pe dinăuntru.

Un AN DE LA COLECTIV. Să-ţi pierzi propriul copil este cumplit pentru orice părinte. Nici timpul, nici prietenii nu-ţi pot alina durerea sfâşietoare care te macină pe dinăuntru.

Un AN DE LA COLECTIV. Duminică, 30 octombrie, se împlineşte un an de când Cristina Matache o plânge pe fiica ei, Alexandra, barmaniţa de 26 de ani care a pierit în incendiul din Colectiv.

Un AN DE LA COLECTIV. Speranţele şi planurile unei mame pentru fiica ei, de care era atât de mândră, s-au spulberat într-o secundă. În noaptea de 30 octombrie 2015, flăcările iadului au învăluit fără milă clubul Colectiv din Bucureşti, acolo unde sute de tineri veniseră la concertul formaţiei ”Goodbye to gravity”.

Un AN DE LA COLECTIV. Pentru mulţi, a fost o seară fatidică. Pentru unii, chiar ultima din viaţa lor…

Un AN DE LA COLECTIV. Alexandra Matache era o tânără veselă şi isteaţă, care avea tot viitorul în faţă şi de care mama ei, Cristina, era foarte mândră.

Un AN DE LA COLECTIV. Astăzi, i-au mai rămas amintirile şi camera Alexandrei, pe care o păstrează intactă.

Un AN DE LA COLECTIV. “O visez des pe Alexandra, îmi dă semne din cer. Când se lasă seara, mă simt foarte rău pentru că mă iau tot felul de gânduri, mai ales vinerea. Nenorocirea s-a întâmplat într-o vineri....”, a povestit, printre lacrimi, Cristina Matache, mama tinerei.

Un AN DE LA COLECTIV. Pentru a-i păstra amintirea cât mai vie, Cristina a umplut casa cu fotografiile Alexiei, singurul ei copil.

“Am pus poze cu ea în dormitor, în bucătărie, peste tot, ca să o simt alături de mine tot timpul. Fiica mea era o fiinţă foarte puternică. Sunt momente când caut, dar nu ştiu ce caut, mă simt total dezorientată”, a adăugat mama barmaniţei de la clubul Colectiv.

Un AN DE LA COLECTIV. În loc să se pregătească de o eventuală nuntă, mama Alexandrei face ultimele pregătiri de parastas.

Un AN DE LA COLECTIV. “Îi vom face o pomenire, aşa cum e creştineşte. Mergem la cimitir, apoi vom face o masă cu 40 de persoane dragi nouă. Duminică, vreau să merg cu soţul meu la clubul Colectiv, să aprind o lumânare, ca să aibă lumină fata mea pe lumea cealaltă. Alexis era singurul meu copil, acum nu mai am nimic. Casa este pustie, fără viaţă. Am mai rămas doar cu o pisicuţă paralizată, de care am grijă de şapte ani”, a mai spus mama tinerei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un AN DE LA COLECTIV. O mamă îşi strigă DUREREA care îi macină sufletul: “Era singurul meu copil, acum nu mai am nimic. Casa este pustie, fără viaţă. Sunt momente când caut, dar nu ştiu ce caut, mă simt total dezorientată”