Antena Meniu Search
x

Un AN DE LA COLECTIV. Povestea SFÂŞIETOARE a tinerei cu ochi mari care a MURIT în tragedia de la Colectiv. A ars de VIE în clubul GROAZEI chiar în ziua în care a împlinit 37 de ani

Un AN DE LA COLECTIV. Pe 30 octombrie se împlineşte un an de la una dintre cele mai crunte tragedii din istoria modernă a României: incendiul din clubul Colectiv care a răpit zeci de vieţi şi a mutilat alte câteva zeci de oameni şi tot atâtea suflete.

Un AN DE LA COLECTIV. Pe 30 octombrie se împlineşte un an de la una dintre cele mai crunte tragedii din istoria modernă a României: incendiul din clubul Colectiv care a răpit zeci de vieţi şi a mutilat alte câteva zeci de oameni şi tot atâtea suflete.

Un AN DE LA COLECTIV. Elsa Albu este una dintre victimele tragediei de la Colectiv. Ironia sorţii a făcut ca tânăra să fie în acea noapte fatidică în clubul groazei, serbând un eveniment important: împlinirea a 37 de primăveri.

Un AN DE LA COLECTIV. Deşi locuia în Luton, un oraş din Marea Britanie, Elsa Albu a vrut să îşi serbeze ziua de naştere alături de cei dragi, în România. A mers cu fratele ei geamăn în clubul Colectiv pentru a urmări concertul trupei “Goodbye to Gravity”.

Vezi şi Un AN DE LA COLECTIV. Drama singurului supravieţuitor al formaţiei “Goodbye to gravity”: Şi-a pierdut iubita şi colegii de trupă

Un AN DE LA COLECTIV. Pentru Elsa avea să fie începutul sfârşitului: A ars de vie sub privirile fratelui ei geamăn, însă a mai supravieţuit doar 3 săptămâni după incendiu.

Un AN DE LA COLECTIV. La scurt timp după deces, logodnicul ei englez, Dwain Mensah, a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare: “Ea este Elsa Albu. Era lumea mea. Acum acea lume a dispărut. Era cel mai puternic, curajos şi loial dintre suflete. Urma să ne căsătorim şi să avem un copil împreună. Dacă aveam un băiat îl numeam Gabriel, iar dacă era fată, Ava. Fiecare minut cu Elsa era perfecţiune pură. Am iubit-o din momentul în care i-am văzut ochii şi până când i-a închis. Mulţumesc pentru toate mesajele şi pentru sprijin. Sunt sigur că ştia că o iubiţi cu totul. Elsa, îmi va fi dor de zâmbetul tău, de sărut, de atingere, de a face dragoste cu tine. Îmi va fi dor de a-ţi mângâia părul şi de condusul tău nebunesc. Îmi va fi dor de fiecare parte din tine, iar viaţa mea nu va mai fi niciodată la fel. Întotdeaua te-ai întors la mine, chiar şi când m-am purtat nebuneşte. M-ai iubit în ciuda tuturor problemelor. De această dată, călătoria a fost prea departe. Sper că tu şi mama ta sunteţi undeva fericite şi sper că într-o zi ne vom revedea. Te-am iubit şi te voi iubi mereu Elsa Albu”, a scris Dwain pe Facebook.

Gest emoţionat în memoria Elsei

Un AN DE LA COLECTIV. Dwain, logodnicul Elsei Albu, nu a plecat din România până nu a amenajat apartamentul în care urma să locuiască cu Elsa. De acum înainte va sta fratele geamăn al Elsei, Adi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un AN DE LA COLECTIV. Povestea SFÂŞIETOARE a tinerei cu ochi mari care a MURIT în tragedia de la Colectiv. A ars de VIE în clubul GROAZEI chiar în ziua în care a împlinit 37 de ani