Antena Meniu Search
x

Un apartament de lângă Bucureşti, închiriat, într-o zi, de 30 de familii, de la un bărbat care a ameninţat că se omoară

Situaţie halucinantă în apropierea Capitalei! 30 de oameni au aflat că au închiriat acelaşi apartament. Au plătit chiria în avans, fără să ştie unii de alţii. Însă niciunul nu a mai ajuns să locuiască în apartamentul din Popeşti Leordeni.

de Redactia Observator

la 08.09.2019, 22:00

Vezi și

Situaţie halucinantă în apropierea Capitalei! 30 de oameni au aflat că au închiriat acelaşi apartament. Au plătit chiria în avans, fără să ştie unii de alţii. Însă niciunul nu a mai ajuns să locuiască în apartamentul din Popeşti Leordeni.

Bărbatul misterios care le-a luat banii le-a dezvăluit senin că au fost victimele unei înşelăciuni. Şi i-a avertizat că, dacă vor anunţa Poliţia, va recurge la un gest extrem. 

Apartament cu două camere, mobilat modern, aflat în apropierea unei staţii de metrou. Este anunţul care a atras sute de vizualizări. Într-o singură zi, 30 de oameni au şi bătut palma cu presupusul proprietar. Acesta a luat la fiecare 3900 de lei, reprezentând avansul pe 3 luni pentru închirierea apartamentului.

De fapt, toţi cei 30 de păgubiţi ar fi trebuit să se mute în aceeaşi zi, pe 15 august: "S-a împlinit data de 15 august, şi am primit un filmuleţ video în care se arăta că s-ar fi inundat apartamentul şi apoi explicaţiile de rigoare că trebuie să se ocupe să repare. Am zis ok, aşteptăm până la 1 septembrie. Am aşteptat până la 1 septembrie, după care au urmat din ce în ce şi alte amânări."

Pe acelaşi subiect

Până aseară, când bărbatul care le-a luat banii le-a oferit o explicaţie stupefiantă, printr-un sms: "spunea că el a dat ţeapă oamenilor, să ne luăm gândul de la bani, că nu el este proprietarul locuinţei şi nici să nu îl dăm la Poliţie, sau să mergem la el acasă, pentru că se va sinucide."

Cei 30 de păgubiţi au făcut plângere la Poliţie, dar ancheta este abia la început. Bărbatul acuzat că, într-o singură zi, a dat o lovitură de aproape 25.000 de euro, nu a putut fi contactat pentru explicaţii. 

Specialiştii recomandă să ţineţi cont de câteva lucruri înainte de semna contractul de închiriere. 

Mulţi dintre cei 30 de păgubiţi se tem că nici nu ştiu clar ce au semnat. Nu au primit nicio copie şi nici nu au fotografiat ceea ce ar fi trebuit să fie contractul lor de închiriere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Un apartament de lângă Bucureşti, închiriat, într-o zi, de 30 de familii, de la un bărbat care a ameninţat că se omoară