Antena Meniu Search
x

Un avion cu aproape 70 de oameni la bord a aterizat de urgenta pe aeroportul din Timisoara

Panica in aer! Aproape 70 de romani care voiau sa ajunga in italia au trait clipe de cosmar la bordul unui avion. La cateva minute dupa decolare, pilotii au fost nevoiti sa intoarca aeronava si sa aterizeze de urgenta.

Vezi și

Concret, avionul a decolat la ora 18:20, fara probleme. Dar dupa cateva minute in cabina s-a dat alarma! “S-a produs o fisurare la un strat superior de parbriz”, a anuntat directorul companiei aeriene Nicolae Petrov.

Pilotul si copilotul au decis, in acel moment, ca e prea periculos sa continue zborul. Si au intors aeronava. “Parbrizele au mai multe straturi, iar cel exterior este incalzit, cand se produce o incazire neuniforma se pot produce tensiuni si el se fisureaza”, a mai spus Petrov.

La 30 de minute de la decolare avionul s-a intors pe pista aeroportului din Timisoara. Acolo il asteaptau echipele de interventie.

Cinci autospeciale erau pregatite, insa din fericire n-a fost nevoie de ele. Cei 69 de pasageri au fost debarcati in siguranta si urcati intr-o alta aeronava.

Cu doar cateva ore inainte, un alt pilot al aceleiasi companii a decis sa nu mai decoleze, dupa ce i-a aparut un mesaj de avertizare pe bord. Pasagerii care trebuiau sa ajunga la Iasi au fost imbarcati intr-un alt avion. Reprezentantii companiei aeriene spun ca cele doua incidente nu au pus in niciun moment viata pasagerilor in pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Un avion cu aproape 70 de oameni la bord a aterizat de urgenta pe aeroportul din Timisoara