Antena Meniu Search
x

Un bărbat a atacat un taximetrist, iar apoi s-a sinucis

Clipe de groază în Constanţa. Un taximetrist a fost înjunghiat de clientul lui,chiar în maşină, la primele ore ale dimineţii. După ce şi-a rănit victima, individul a fugit şi a intrat pe geam, într-o casă din apropiere.

Vezi și

Clipe de groază în Constanţa. Un taximetrist a fost înjunghiat de clientul lui,chiar în maşină, la primele ore ale dimineţii. După ce şi-a rănit victima, individul a fugit şi a intrat pe geam, într-o casă din apropiere.  Proprietarii s-au speriat şi atunci bărbatul a fugit mai departe. S-a refugiat într-un local de unde a luat un cuţit şi a început să se lovească. Medicii l-au dus la spital, dar nu l-au mai putut salva. Mihai avea 24 de ani şi era student la Facultatea de Matematică-Informatică, de la Universitatea Ovidius.

A fost o luptă corp la corp. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum agresorul se năpusteşte asupra taximetristului. Bărbatul încearcă să se salveze. Iese din maşină şi fuge în stradă.

Imaginile filmate în bar, imediat după ce agresorul s-a automutilat, sunt groaznice. Podeaua şi pereţii sunt plini de sânge. Medicii sosiţi la intervenţie au reuşit doar cu ajutorul jandarmilor şi-al poliţiştilor să-i administreze tratament. Bărbatul era extrem de recalcitrant aşa că a fost încătuşat şi trântit la pământ.

După ce i s-a acordat primul-ajutor pe treptele localului, bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean din Constanţa. Acolo, însă, inima lui a cedat.

Victima lui, un taximetrist de 55 de ani, le-a povestit reporterilor Observator, de pe patul de spital, experienţa traumatizantă. A bănuit de la început că ceva este în neregulă, dar a acceptat cursa.

Era puţin trecut de ora 8 dimineaţa. Taximetristul a pornit cu agresorul din zona Farul din Constanţa. Au parcurs câţiva kilometri, spre bulevardul Dacia şi acolo, dintr-o dată, i s-a cerut schimbarea traseului.

Bărbatul a aflat că agresorul lui a murit. Nu va afla niciodată de ce tânărul, student la Facultatea de Matematică-Informatică, de la Universitatea Ovidius, l-a atacat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a atacat un taximetrist, iar apoi s-a sinucis