Antena Meniu Search
x

Un barbat a fost batut cu bestialitate de politisti, intr-o sectie din Bucuresti

Acuzatii grave pentru cativa politisti din Capitala. De pe patul de spital, un barbat de 51 de ani, plin de vanatai, spune ca a fost batut in sectie pana cand si-a pierdut cunostinta, apoi a fost aruncat, ca un gunoi, pe trotuarul din fata sectiei

Vezi și

Acuzatiile sunt sustinute de concubina barbatului, dar si de alta femeie care ar fi vazut cum a fost aruncat din sectie.

Nici el, nici consoarta sa nu isi explica cum s-a ajuns aici. Recunosc ca s-au certat cu rudele acasa, dar nimeni nu ar fi sunat la politie. “A fost un conflict intre noi, dar noi, intre noi, nu am anuntat politia. Au venit pur si simplu in curte, l-au luta si au plecat cu el.”, a declarat partenera victimei.

“Mi-au pus catusele la mana, m-au dus la sectie si m-au rupt cu bataia”, a declarat barbatu agresat. Concubina spune ca totul a durat zece minute, dar de ajuns ca omul sa isi piarda cunostinta. Atunci, spun ei, politistii l-au aruncat in strada.

O femeie ar fi vazut de la balcon scena “Am vazut un om care era in stare de inconstienta, scos din circa de politie si aruncat pe trotuarul de vizavi”, a declarat martora.

Polistii de la Sectia 10 s-au ferit sa raspunda. Politia Capitalei a demarat, deja, o ancheta. “Partea vatamata are posibilitatea sa depuna o plangere la Parchet daca se simte lezata, iar daca vor fi gasiti vinovati, se vor lua masurile legale“, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Barbatul a fost internat la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un barbat a fost batut cu bestialitate de politisti, intr-o sectie din Bucuresti