Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit după ce a căzut cu excavatorul în apă

Un bărbat de 50 de ani a murit după ce a rămas prins, ca într-o capcană, în cabina unui excavator

Vezi și

Un bărbat de 50 de ani a murit după ce a rămas prins, ca într-o capcană, în cabina unui excavator. Omul lucra în zona ecluzei de la Ovidiu, când utilajul s-a prăbuşit în apă.

După zeci de minute de căutări, trupul lui a fost găsit la cinci metri adâncime, prins în cabină. Nu s-a mai putut face nimic pentru viaţa lui.

Pe lumina zilei, dar şi pe întuneric, zeci de pompieri, scafandri sau, pur şi simplu, martori, au făcut tot posibilul să-l găsească bărbatul căzut în apă cu tot cu excavatorul pe care îl conducea. În Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari, cu bărci, pe sub apă sau de pe mal, s-a căutat zeci de minute. Adâncimea, undeva la 7-8 metri, iar temperatura mai mare de 4-5 grade.

Ca să ajungă la locul unde bărbatul căzuse în apă, pompierii au făcut eforturi mari.Intervenţia a fost dificilă deoarece nu am putut să ajungem cu autospeciala la locul efectiv, unde s-a întâmplat, pentru că drumul este impracticabil.

Bărbatul de 50 de ani făcea lucrări de excavare în zonă când s-a produs accidentul. Trupul lui a fost dus la morgă pentru necropsie. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a murit după ce a căzut cu excavatorul în apă