Antena Meniu Search
x

Accident grav în Baia Mare: Un bărbat a ZBURAT cu maşina peste un sens giratoriu şi s-a IZBIT VIOLENT de un stâlp FOTO

Un bărbat a pierdut controlul maşinii, izbindu-se violent de un stâlp din beton pe care l-a rupt. După impact autoturismul a luat foc.

Un bărbat a pierdut controlul maşinii, izbindu-se violent de un stâlp din beton pe care l-a rupt. După impact autoturismul a luat foc.

Un șofer în vârstă de 35 de ani circula dinspre Satu Mare spre Baia Mare, la volanul unui autoturism Mercedes, cu volan pe dreapta, înmatriculat în Marea Britanie.

Cel mai probabil din cauza vitezei excesive, bărbatul nu a mai putut controla mașina, a zburat efectiv peste sensul giratoriu, izbindu-se violent de un stâlp din beton pe care l-a rupt.

După impact autoturismul a luat foc.

Pe acelaşi subiect

Pompierii maramureșeni au fost alertați în jurul orei 5.33 despre producerea evenimentului și au plecat imediat spre locul accidentului.

Incidentul ar fi putut avea efecte și mai grave de atât, având în vedere faptul că la o distanță foarte mică de stâlpul lovit de autoturism, se află o conductă de gaz.

Șoferul a reușit să iasă nevătămat din autoturism, nefiind rănit.  Pompierii au stins rapid focul. Autoturismul a fost distrus în totalitate.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. 

Citeşte şi: UPDATE: GRAV accident pe DN1, Sibiu: O persoană a MURIT, iar o alta se află în STARE GRAVĂ FOTO

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Accident grav în Baia Mare: Un bărbat a ZBURAT cu maşina peste un sens giratoriu şi s-a IZBIT VIOLENT de un stâlp FOTO