Antena Meniu Search
x

Un bărbat acuză medicii că i-au pierdut mâna amputată

Situaţie incredibilă la Buzău unde un bărbat acuză medicii că i-au pierdut braţul amputat. Omul a fost mutilat după ce o maşină l-a agăţat de pe marginea drumului.

Vezi și

 Situaţie incredibilă la Buzău unde un bărbat acuză medicii că i-au pierdut braţul amputat. Omul a fost mutilat după ce o maşină l-a agăţat de pe marginea drumului.

De mai bine de o săptămână, Mihai Văduva trăieşte o dramă. A rămas fără braţ după un accident. Iar ce a urmat, e greu de înţeles pentru el şi familie.

Bărbatul de 43 de ani a fost dus la spital după ce l-a lovit o maşină. Mergea pe jos spre casa unui prieten, când şoferul unei dube a încercat să treacă de o altă maşină intrată în depăşire.

Din cauza vitezei prea mari, autoutilitara a scăpat de sub control şi l-a agăţat pe pietonul de pe marginea drumului. Braţul drept al bărbatului a fost smuls din umăr şi aruncat la 19 metri.

Conştient în toată această vreme, bărbatul i-a povestit soţiei că în ambulanţă a trăit încă un şoc. Electrician de meserie şi cu 3 copii de crescut, omul a sperat până în ultima clipă că braţul îi va fi salvat. La spitalul Judeţean din Buzău, medicii s-au declarat neputincioşi.

Bărbatul va avea nevoie de mai multe intervenţii costisitoare de chirurgie plastică şi reparatorie pentru protezare. Vrea ca vinovaţii să plătească pentru că fără mâna dreaptă, nu-şi va mai face niciodată meseria de electrician din care îşi susţinea familia.

Şoferul care a provocat accidentul avea carnet de mai puţin de un an. Este acuzat acum de vătămare corporală. Spitalul judeţean din Buzău anchetează cum a fost tratat bărbatul, deşi oficial familia nu a depus plângere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat acuză medicii că i-au pierdut mâna amputată