Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 56 de ani a dispărut de ziua românilor

Un bărbat de 56 de ani din Bucureşti este de negăsit de mai bine de o lună. Iar poliţiştii nu pot să încerce să-i localizeze telefonul mobil pentru că legea nu le mai permite

Vezi și

Un bărbat de 56 de ani din Bucureşti este de negăsit de mai bine de o lună. Iar poliţiştii nu pot să încerce să-i localizeze telefonul mobil pentru că legea nu le mai permite

Marian a fost văzut ultima dată de ziua României, într-un club, la o petrecere. A plecat singur de acolo, dar nu a mai ajuns acasă. Prietenii şi sora lui l-au căutat peste tot.

Zece minute mai târziu, o cameră de supraveghere din zonă l-a surprins pe o străduţă din apropierea clubului. Era singur. Dar acasă nu a ajuns. Sora lui l-a căutat peste tot, în spitale şi chiar la morgă.

Îi e greu să găsească un răspuns pentru că e sigură că fratele ei nu ar fi plecat niciodată fără să-i spună. Nu era căsătorit, dar avea mulţi prieteni. Făcea parte dintr-un club montan şi era nelipsit de la petrecerile cu muzică folk.

Sora dispărutului a făcut şi o pagină pe reţea de socializare, în speranţa că va afla vreo veste despre fratele ei. Telefonul său este închis, iar poliţia nu poate să-l localizeze. Nu poate, pentru că nu mai permite legea. A fost neclarată neconstituţională în toamna anului trecut, aşa că pot fi interceptate, cu mandat judecătoresc, doar telefoanele celor căutaţi pentru fapte penale. Sau ale celor despre care există indicii că sunt în pericol.

Poliţiştii spun că legea veche, care le permitea localizarea telefonului mobil, în cazurile de dispariţii era mai bună, pentru că fiecare oră poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte.

Marian Popescu are 1.80 înălţime, ochi albaştri, este cărunt, cu chelie şi poartă ochelari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat de 56 de ani a dispărut de ziua românilor