Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Botoşani şi-a aruncat în aer apartamentul şi a rănit grav doi poliţişti

Momente înfiorătoare pentru locatarii unui bloc din Botoşani. Un bărbat hotărât să-şi ia viaţa şi-a aruncat în aer apartamentul şi a rănit grav doi poliţişti. Agenţii încercau să-l calmeze, însă el a încuiat uşa şi a lăsat gazele pornite

Vezi și

Momente înfiorătoare pentru locatarii unui bloc din Botoşani. Un bărbat hotărât să-şi ia viaţa şi-a aruncat în aer apartamentul şi a rănit grav doi poliţişti. Agenţii încercau să-l calmeze, însă el a încuiat uşa şi a lăsat gazele pornite

Suflul exploziei l-a omorât pe loc, iar unul dintre poliţişti a fost aruncat într-un alt apartament, direct prin uşă. Imediat după deflagraţie, un incendiu a izbucnit în locuinţa distrusă. 

Locuitorii întregii străzi vor să ştie ce i-a zguduit atât de tare. Sub ochii lor, blocul pare lovit de un obuz. Dintr-un apartament de la parter ies flăcări care se extind la următorul etaj, iar o bună parte din faţadă e dărâmată.

Lumea curioasă complică misiunea salvatorilor. Pe măsură ce evacuează oameni din bloc, pompierii găsesc butelii încinse sau trântite de suflul exploziei. 20 de locatari se tem să iasă din locuinţele lor, iar câţiva au nevoie de ajutorul medicilor.

Explozia i-a fost fatală celui care a provocat-o, după ce şi-a încuiat uşa şi a ameninţat că îşi ia viaţa. Doi poliţişti încercau să discute cu proprietarul de 50 de ani. Unul era afară, la geam, celălalt pe hol, fără să-şi dea seama că omul îşi gaza locuinţa.

S-au dărâmat dulapurile şi au fost spulberate uşile în apartamentele de la parter, iar poliţistul a fost norocos să rămână în viaţă. Bărbatul care produs deflagraţia a ameninţat cu sinuciderea de mai multe ori, însă până acum poliţiştii au reuşit să-l calmeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Botoşani şi-a aruncat în aer apartamentul şi a rănit grav doi poliţişti