Meniu
Search
x

Furtul de maşini al anului în România. Incredibil cum a plecat hoţul cu un Maserati, cu acordul proprietarului

Oricine aţi fi şi orice maşina aţi avea deschideţi bine ochii înainte să faceţi afaceri. Un bărbat din Capitală a vrut să vândă un bolid de lux.

la 23.09.2017, 21:22
Vezi și

Oricine aţi fi şi orice maşina aţi avea deschideţi bine ochii înainte să faceţi afaceri. Un bărbat din Capitală a vrut să vândă un bolid de lux dar a fost păcălit de un samsar. Cumpărătorul l-a minţit că a plătit aproape 50.000 de euro prin bancă, dar  banii n-au mai ajuns niciodată. Afaceristul a rămas acum şi fără bani şi fără maşina, iar autoturismul de lux a ajuns, cel mai probabil, pe piaţa neagră din Germania.

- În luna martie, am pus anunţ pe un site, aveam un Maserati Grand Turismo pe care voiam să-l vând. 

Preţul solicitat de omul de afaceri era de 50.000 de euro. Imediat, un tânăr din Ploieşti s-a oferit să cumpere bolidul. 

Ca să câştige încrederea s-a dat drept patronul unei cunoscute cofetării din Capitală. Cei doi s-au întâlnit chiar în Vinerea Mare.  

Pe acelaşi subiect

- Am stabilit să-mi dea 41.000. Foarte dispus, imediat să facem plata. Am convenit să facă plata chiar de pe tableta mea. I am oferit tableta, a făcut plata...

Iar la doar câteva minute, cumpărătorul i-a arătat vânzătorului un mesaj de pe telefon. Care ar fi confirmat tranzacţia. "Ordinul a fost transmis către bancă pentru a fi operat". 

A luat cheile, maşina, actele şi dus a fost. Abia după Sărbătorile Pascale afaceristul a realizat că a fost păcălit. Dar maşina era deja vândută de un centru de amanet unde fusese lăsată de cumpărător pentru 20.000 de euro. Acum, bolidului de lux i s-a pierdut urma, iar păgubitul a depus o plângere la poliţie. 

- Au trecut vreo cinci luni, iar eu tot fac plângeri. Practic, făptuitorul este liber, poate să plece oricând din ţară, nimeni nu se grăbeşte să-l prindă.

Ţepe cu maşini au fost şi la case mai mari. Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a ajuns la judecată cu un cetăţean de origine maghiară, după ce a plătit un autotursim care nu i-a mai fost livrat niciodată.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Furtul de maşini al anului în România. Incredibil cum a plecat hoţul cu un Maserati, cu acordul proprietarului