Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Focșani are brevet de invenţie pentru un OZN

Farfuria zburătoare nu vine din spaţiu, ci de la Focşani. Un bărbat are deja brevet de invenţie pentru un mijloc de transport care i-ar face invidioşi şi pe extratereştri. Ideea i-a venit în urmă cu mai bine de 40 de ani.

Vezi și

I-a fost frică să zboare cu avionul, aşa că încercat să găsească o soluţie mai. aerodinamică. Acum, tot ce-i mai rămâne este să o construiască.

Ciudăţenia ar putea prinde contur chiar în România. Într-o modestă casă din Focşani, un pensionar păstrează un secret care, spune el, va schimba lumea.

Aristide Balcu încearcă de mai bine de 4 decenii să construiască o farfurie zburătoare. Abia acum, după o luptă grea, a avut parte şi de o primă victorie. Invenţia lui a fost brevetată.

Aparatul de zbor arată exact ca navele extratereştrilor. Este prevăzut cu cabină pentru pilot şi cu o sală cât o arenă de circ, pentru călători.

Inventatorul, care, culmea, nu a zburat niciodată cu avionul, susţine cu tărie că farfuria lui ar fi mai sigură decât orice aparat de zbor şi are şi multe alte avantaje. OZN-ul său este proiectat să aterizeze oriunde, în orice condiţii de vreme. Astfel, nu vom mai avea nevoie, autostrăzi, poduri sau tuneluri. Nici măcar de piste.

Mai mult, farfuria zburătoare poate atinge dublul vitezei unui elicopter şi îşi poate schimba direcţia de mers foarte repede, datorită formei.

Aristide Balcu aşteaptă acum un finanţator pentru construirea efectivă a „farfuriei zburătoare". Calculele lui arată cu investiţia totală ar fi în jur de 300.000 de euro.

Un chilipr, dacă ne gândim că farfuria zburătoare de România ar revoluţiona tehnica aerospaţială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Focșani are brevet de invenţie pentru un OZN