Antena Meniu Search
x

Imagini incredibile pe şosea. Un şofer din Iaşi a fost la un pas să provoace o tragedie. Poliţia îl caută

Un bărbat din Iaşi este căutat de poliţişti, după ce l-a şicanat de mai multe ori în trafic pe un alt şofer. Întreg incidentul a fost filmat de o cameră de bord

Vezi și

Un bărbat din Iaşi este căutat de poliţişti, după ce l-a şicanat de mai multe ori în trafic pe un alt şofer. Întreg incidentul a fost filmat de o cameră de bord, iar o parte s-a petrecut chiar în faţa unei patrule de la rutieră. Chiar şi aşa, bărbatul agresiv a reuşit să dispară înainte ca agenţii să-l poată legitima.

Incidentul a avut loc ieri, pe DN 5, între Bucureşti şi Jilava. Pe camera montată pe bord se vede cum la un moment dat, şoferul autoturismului de teren cu numere de Iaşi depăşeşte pe partea dreaptă şi începe să facă manevre periculoase. În graba sa, ajunge să fie blocat între un alt autoturism şi o dubiţă, fapt ce îl face şi mai agresiv.  

Şicanele continuă pe o distanţă de sute de metri. Cu schimbări bruşte de sens şi frânări violente, manevre care îi pun în pericol pe toţi ceilalţi participanţi din trafic. 

La un moment dat, şoferul agresiv forţează o depăşire printre două autoturisme şi este foarte aproape să provoace un accident. Cursa nebună se termină când pe sensul celălalt apare un echipaj de poliţie. Iar şoferul autoturismului alb le cere ajutorul agenţilor. Echipajul porneşte girofarul şi pleacă în urmărirea maşinii de teren. 

N-au reuşit să-l oprească, pentru că bărbatul a virat pe o străduţă laterală. Poliţiştii i-au luat, însă, numărul de înmatriculare şi şi-au sesizat colegii din Iaşi. Pe baza acestor imagini, cel mai probabil, bărbatul va rămâne fără permis de conducere şi va primi şi o amendă usturătoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Imagini incredibile pe şosea. Un şofer din Iaşi a fost la un pas să provoace o tragedie. Poliţia îl caută