Antena Meniu Search
x

A ieşit cu SECUREA la poliţişti, când agenţii îi încătuşau fratele şi a fost ÎMPUŞCAT de aceştia! Individul spune că se afla din întâmplare acolo

Un bărbat din judeţul Vaslui a fost împuşcat în picior de poliţişti, pentru că a ieşit la ei cu securea! Bărbatul susţine că nu intenţiona să-i lovească pe agenţi. Intenţia lui era să-şi ascută securea. Numai că poliţiştii ştiau foarte bine cu cine au de-a face.

Vezi și

Un bărbat din judeţul Vaslui a fost împuşcat în picior de poliţişti, pentru că a ieşit la ei cu securea! Bărbatul susţine că nu intenţiona să-i lovească pe agenţi. Intenţia lui era să-şi ascută securea. Numai că poliţiştii ştiau foarte bine cu cine au de-a face.

Bărbatul din Negreşti susţine că a fost împuşcat fără vină. Mergea să-şi ascută securea la un atelier din apropiere şi, ca din întâmplare, a nimerit în mijlocul unei intervenţii a poliţiştilor. Aceştia încercau să-i încătuşeze fratele.

"N-am ştiut că fratele meu este acolo", spune agresorul Pardalian Lupu. 

Când l-a văzut, unul dintre poliţişti l-a avertizat că trage şi, după câteva focuri în aer, l-a împuşcat în picior.

Pe acelaşi subiect

"El dacă m-o fi văzut cu securea în mână, gata o început să şi tragă", se plânge agresorul.

Poliţiştii fuseseră chemaţi de patronul unui bar. Fratele bărbatului şi soţia lui au vrut să intre într-un bar din apropiere, să cumpere ceva, dar nu au fost lăsaţi de patron pentru că aceştia i-ar fi reproşat cândva că pune apă în ţuică.

Cum cei doi au insistat să fie serviţi, patronul ar fi sărit la bătaie. Ar fi lovit-o pe femeie cu o bară de fier , în timp ce soţul ei a dat fuga acasă şi a luat un topor.

"A mers acasă la soacră-mea. A luat ce-a luat el să se bată cu patronul care a dat în mine", mărturiseşte Elena Mihaela Dima, cumnata agresorului.

În timp ce poliţiştii încercau să liniştească spiritele, a apărut şi personajul nostru, prevăzut cu o secure. 

Poliţiştii, însă, ştiau că fraţii sunt recidivişti, aşa că nu şi-au dorit să rişte. Mai ales în condiţiile în care un coleg de-al lor a fost înjunghiat mortal pe peronul unei gări din Suceava. Aşa că au tras, chiar dacă mama celor doi fraţi îi consideră certăreţi, dar în niciun caz agresivi. 

"Şi ei dacă au mai făcut puşcărie, au făcut pentru scandal. Nu pentru omor, nu a dat cu cuţitul, nu dat cu toporul, nu a dat cu nimic", îşi apără copiii, mama celor doi fraţi. 

Bărbatul împuşcat s-a ales cu dosar penal pentru ultraj. În timp ce fratele lui a fost arestat pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » A ieşit cu SECUREA la poliţişti, când agenţii îi încătuşau fratele şi a fost ÎMPUŞCAT de aceştia! Individul spune că se afla din întâmplare acolo