Antena Meniu Search
x

UPDATE: Un bărbat din Neamţ a MURIT, după ce a fost LOVIT DE TREN

A murit facând curăţenie. Este povestea unui bătrân italian, în vârsta de 87 de ani, care trăia intr-un sat din judeţul Neamţ.

A murit facând curăţenie. Este povestea unui bătrân italian, în vârsta de 87 de ani, care trăia intr-un sat din judeţul Neamţ.

Cu spirit civic, octogenarul era unul dintre cei mai activi din comunitate  şi localnicii spun că nu era zi în care să nu iasă să se facă util. Şi astăzi ieşise să adune mizeria împrăştiată pe câmpul din apropierea unor case. Din nefericire, însă, pentru că nu mai auzea, a fost lovit de un tren în aporpierea căii ferate.

Un bărbat a fost găsit în stare gravă după ce a fost lovit, marţi, de un tren marfar, la trecerea la nivel cu calea ferată din oraşul Roznov, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, Elena Bulgărea. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, la faţa locului a fost trimis un echipaj SMURD. "Victima este o persoană în vârstă şi se află în stare gravă", conform ISU.

Pe acelaşi subiect

La locul producerii accidentului se află şi o echipă de ofiţeri criminalişti care cercetează împrejurările celor petrecute.

Acesta este al doilea accident feroviar produs în ultimele 24 de ore în judeţul Neamţ, după ce luni dimineaţă un autoturism a fost lovit de un tren în localitatea Preuteşti - Timişeşti, trei persoane fiind rănite şi spitalizate.

Sursă: Agerpres.ro

Citeşte şi: Moarte CRUNTĂ în Arad: Un muncitor ŞI-A PRINS CAPUL într-un utilaj blocat pe care îl verifica FOTO

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » UPDATE: Un bărbat din Neamţ a MURIT, după ce a fost LOVIT DE TREN