Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Suceava a murit după ce a căzut de pe cal. Florin avea experiență de 10 ani în echitație

Un bărbat din Suceava a murit sâmbătă, după ce a căzut de pe cal. Suceveanul avea experiență de zece ani în echitație. Vestea tragicului accident i-a șocat pe cunoscuții săi.

de Redactia Observator

la 26.04.2021, 15:17

Florin Marciuc
Florin Marciuc - Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Un sucevean în vârstă de 37 de ani a murit, sâmbătă, în urma unui teribil accident petrecut la Herghelia Lucina din comuna Moldova Sulița, scrie Monitorul de Suceava. Bărbatul obișnuia să călărească la Lucina de 10 ani, având experiență în echitație.

Sâmbătă, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați prin 112 că la Herghelia Lucina, bărbatul a căzut de pe cal și a decedat. Acesta plecase la plimbare, cu un grup de prieteni, dar la un moment dat, Florin a fost găsit căzut la pământ.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe suceveanul de 37 de ani. Potrivit primelor informații, se bănuiește că Florin ar fi căzut de pe cal direct în cap și și-ar fi fracturat complet coloana. O altă variantă ar fi un traumatism extrem de sever la cap. 

Florin era și sprijinul unei femei din Fălticeni, pe care o ajuta să ajungă la medici, iar fiului ei i-a făcut numeroase surprize. Alături de alți oameni, le-a asigurat mamei și fiului și plata chiriei în perioadele de tratament, potrivit sursei citate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Suceava a murit după ce a căzut de pe cal. Florin avea experiență de 10 ani în echitație