Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Vaslui a reuşit să fie militar, timp de cinci ani, deşi nu terminase liceul. Îl forțase mama lui

Un bărbat din Vaslui a reuşit să fie militar cu acte în regulă, timp de cinci ani, deşi nu terminase liceul!

Vezi și

Un bărbat din Vaslui a reuşit să fie militar cu acte în regulă, timp de cinci ani, deşi nu terminase liceul!

Bărbatul avrut să scape de gura mamei sale aşa că s-a înrolat în armată. Pentru a face asta, şi-a fabricat un certificat fals de absolvire a liceului. Şi asta pentru că tânărul terminase doar 10 clase, deci nicio şansă să intre în armată.

Însă, cu documentul falsificat la dosar, s-a înscris la Centrul Militar din Vaslui. Nimeni nu a remarcat că e ceva în neregulă cu actele sale, astfel că - timp de 5 ani - bărbatul a lucrat în armată şi a fost plătit pentru asta.

Înşelăciunea a fost descoperită anul trecut, iar individul s-a ales cu un dosar penal. Judecătorii s-au dovedit a fi nişte oameni buni. L-au condamnat la 8 luni de închisoare, dar nu l-au băgat după gratii.

În schimb, au impus un termen de supraveghere pentru o perioadă de doi ani. Rămas în libertate, bărbatul s-a făcut şofer de TIR şi povesteşte, oricui vrea să-l asculte, că totul s-a întâmplat din vina mamei lui, care l-a forţat să intre în armată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Vaslui a reuşit să fie militar, timp de cinci ani, deşi nu terminase liceul. Îl forțase mama lui