Antena Meniu Search
x

Un bărbat fost prins furând din cutia milei de la Mănăstirea Cotmeana din Argeş

A vrut să se îmbogăţească cu banii strânşi în cutia milei. Un bărbat de 70 de ani a furat în mănăstirea Cotmeana din Argeş

Vezi și

A vrut să se îmbogăţească cu banii strânşi în cutia milei. Un bărbat de 70 de ani a furat în mănăstirea Cotmeana din Argeş

Bărbatul de 73 de ani a intrat în mănăstirea Cotmeana. Dar nu ca să se închine, ci ca să facă rost de bani. A profitat că în lăcaş nu era niciun preot şi s-a îndreptat direct spre cutia milei.

A spart lacătul şi a scos din cutie 2000 de lei. Donaţiile enoriaşilor din ultimele două săptămâni.

La cei 73 de ani, hoţul cu părul alb nu s-a gândit că preoţii mănăstirii pe care a prădat-o au ţinut pas cu tehologia şi au împânzit lăcaşul cu mai multe camere de supraveghere.

O femeie care a intrat să se roage la Icoana Maicii Domnului a observat căteva bancnote căzute pe podea. Alarma a fost dată de femeia din imaginile de mai sus. Imediat, un călugăr l-a chemat pe stareţ. Oamenii bisericii au pornit împreună pe urmele hoţului.

Localnicii spun că bărbatul ar fi ieşit de câteva luni din închisoare. A fost arestat acum pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat fost prins furând din cutia milei de la Mănăstirea Cotmeana din Argeş