Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat și-a ucis mama de 82 de ani

O femeie de 82 de ani a sfârşit cumplit chiar de mâna fiului său. Bărbatul a lovit-o cu un ciocan şi a lăsat-o într-o baltă de sânge. A sunat apoi la 112 şi le-a spus poliţiştilor că a vrut să facă o glumă.

de Redactia Observator

la 01.09.2015 , 16:35

O femeie de 82 de ani a sfârşit cumplit chiar de mâna fiului său. Bărbatul a lovit-o cu un ciocan şi a lăsat-o într-o baltă de sânge. A sunat apoi la 112 şi le-a spus poliţiştilor că a vrut să facă o glumă. Nimeni nu înţelege ce s-a întâmplat, mai ales că bărbatul părea apropiat de mama lui. 

Pentru vecini, vestea morţii femeii de 82 de ani este cu atât mai şocantă cu cât, în urmă cu câteva ore, fiul părea extrem de îngrijorat de sănătatea ei.

Când au văzut ambulanţa în faţa porţii, vecinii au fost convinşi că femeii i s-a făcut rău. O vecină s-a dus să o vadă şi să dea o mână de ajutor.

Vezi și

Poliţiştii încearcă şi ei să înţeleagă ce s-a întâmplat. Bărbatul de 60 de ani a sunat singur la poliţie. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va ajunge în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Un bărbat și-a ucis mama de 82 de ani