Antena Meniu Search
x

Un fost călugăr a gonit zeci de kilometri cu maşina, băut, cu poliţiştii după el. Când l-au prins, agenţii au aflat că la volan fusese... Dumnezeu

Un fost călugăr izgonit din Biserică a alergat cu poliţia pe urme zeci de kilometri. Poliţiştii ieşeni s-au ţinut după el până aproape de judeţul vecin, Vaslui.

Vezi și

Un fost călugăr izgonit din Biserică a alergat cu poliţia pe urme zeci de kilometri. Poliţiştii ieşeni s-au ţinut după el până aproape de judeţul vecin, Vaslui. Când, în sfârşit, şoferul în sutană a oprit într-o parcare, le-a oferit o explicaţie halucinantă. Nu era el la volan, ci Dumnezeu.

- Până aici, cine a condus maşina? Dumneavoastră?

- Dumnezeu.

Omul în sutană vorbeşte despre Dumnezeu, după o cursă nebună cu poliţia pe urme. Agenţii caută şi alte explicaţii. 

Pe acelaşi subiect

- Haideţi să facem un test...

- Nu sunt la volan. Sunt în parcare. N-ai ce să-mi faci! Stau cuminte.

Aşezat strategic pe bancheta din spate, susţine că nu a condus el. Însă, celălalt bărbat, şi el îmbrăcat în haine de călugăr, îl dă de gol.

Prima dată, s-a întâlnit cu poliţiştii în localitatea Răducăneni, Iaşi. Agenţii care erau în urma lui au estimat că gonea cu 120 de kilometri pe oră. A ignorat orice semn. După 30 de kilometri, agenţii au primit întăriri din judeţul vecin. Echipaje din Vaslui erau pregătite pentru un baraj, însă şoferul în sutană i-a evitat în ultima clipă. A intrat cu maşina într-o parcare.

După ce i-a înjurat cu patimă, bărbatul le-a explicat poliţiştilor că nu are treabă cu ei. Ci cu parlamentarii.

Bărbatul poartă haine de călugăr, deşi biserica nu-l recunoaşte. În urmă cu mulţi ani, ar fi plecat dintr-o mănăstire la Muntele Athos unde, în loc să trăiască în post şi rugăciune, s-ar fi ocupat de afaceri cu obiecte bisericeşti. Acum, are dosar penal.

Cheile maşinii au fost găsite asupra lui. O probă în plus pentru poliţişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un fost călugăr a gonit zeci de kilometri cu maşina, băut, cu poliţiştii după el. Când l-au prins, agenţii au aflat că la volan fusese... Dumnezeu