Antena Meniu Search
x

Un barbat si-a impuscat sotia, apoi s-a sinucis, chiar in fata copiilor

Tragedie, azi-noapte, intr-o comuna din judetul Mehedinti. Doi frati, de sase si 12 ani, au ramas orfani, dupa ce tatal lor le-a impuscat mama, apoi s-a impuscat si el

Vezi și

A baut si azi-noapte, pentru ultima data. Si tot pentru ultima data s-a certat cu sotia lui. Cu judecata afectata de alcool, barbatul a pus mana pe o arma confectionata artizanal, pe care o ascundea in gospodarie, si a tras. "Noi am auzit trei bubuituri si, cand am venit, am vazut-o pe soacra mea strigand", a marturisit cumnata victimelor.

Primul glont si-a ratat tinta. Femeia a reusit sa fuga spre poarta si sa strige dupa ajutor. Pana au venit rudele, insa, barbatul a apasat a doua oara pe tragaci, iar sotia lui, in varsta de 27 de ani, a cazut ca secerata, in mijlocul drumului. Cand si-a dat seama ce a facut, barbatul si-a luat si propria viata.

Intregul scandal ar fi pornit de la dorinta barbatului de a vinde un animal din gospodarie, lucru cu care sotia lui nu era de acord. Vecinii si rudele povestesc ca omul obisnuia sa bea si era extrem de violent. "O batea, de multe ori o batea, ma bagam si eu, dar nu puteam, ca dupa aia ma lua si pe mine", a dezvaluit cumnatul femeii.

Cei doi copii ai lor, in varsta de sase si 12 ani, vor creste alaturi de bunici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Un barbat si-a impuscat sotia, apoi s-a sinucis, chiar in fata copiilor