Antena Meniu Search
x

Un bebelus din Galati s-a nascut cu craniul infundat

Un bebelus nascut la Galati a ajuns cu elicopterul la Bucuresti dupa ce, in timpul nasterii, cutia craniana s-a infundat

Vezi și

Zeci de oameni au luptat pentru viata bebelusului abia venit pe lume. A fost transportat de urgenta, cu un elicopter, la spitalul Marie Curie din Bucuresti.

Viata lui putea sa se termine dupa cateva minute de la operatia de cezariana. Medicii au observat o infundare a cutiei craniene. Medicii au intrat in panica. Se temeau ca viata copiluilui e in pericol. Nimeni nu intelegea ce s-a intamplat si daca are cineva vreo vina.

"Deocamdata abia am analizat fenomenul. Nu e de competenta noastra. O sa vedem despre ce e vorba. O sa discut si cu ceilalti colegi", a declarat Mihaela Debita,director general al Spitalului de Urgenta din Galati.

Medicul care s-a ocupat de operatia de cezariana parca a si uitat ca a asistat la nastere. "Nu stiu despre ce cezariana vorbiti. Dar de unde stiti dumneavoastra". In nici doua minute memoria ii revine." Operatia a decurs foarte bine, copilul este in starea in care este. Nu este treaba mea", a spus Cezar Eremia.

Acum ramane sa se stabileasca daca viata copilului a fost pusa in pericol si daca a fost vorba de o greseala medicala. Cert este ca medicii de la spitalul Marie Curie le-au dat parintilor cea mai buna veste. Bebelusul este in afara oricarui pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un bebelus din Galati s-a nascut cu craniul infundat