Antena Meniu Search
x

Un bebeluş venit pe lume fără 80% din sângele necesar ca să trăiască a fost salvat miraculos

O poveste miraculoasă, petrecută în California, face înconjurul lumii. Un bebeluş venit pe lume fără 80% din sângele necesar ca să trăiască a fost salvat, iar acum gângureşte fericit în braţele mamei.

Vezi și

Medicii au partea lor în reuşita intervenţiei, însă recunosc şi ei că mama fetiţei este cea care a făcut ca minunea să fie posibilă.

Când Hope s-a născut, doctorii spun că bebeluşul era palid precum acest cearceaf alb. Şi când au pus-o în acest pătuţ să-i ia sânge, abia au reuşit să ia o picătură.

Iar lucrurile erau chiar mai grave. Copila s-a născut fără 80 la sută din cantitatea de sânge pe care trebuia să o aibă în corp. Instinctul mamei a fost cel care a făcut diferenţa între viaţă şi moarte.

Cu trei săptămâni înainte de termen ea a simţit că ceva e în neregulă cu sarcina şi a fugit la spital. Aici medicii şi-au dat seama că bebeluşul are hemoragie masivă şi au făcut imediat cezariană. Au urmat apoi transfuzii cu o cantitate impresionantă de sânge iar scopul a fost atins. Fetiţa a supravieţuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un bebeluş venit pe lume fără 80% din sângele necesar ca să trăiască a fost salvat miraculos