Antena Meniu Search
x

Un colier furat la Festivalul de la Cannes e cautat in Romania

Aproape doua milioane de euro valoreaza bijuteria incrustata cu trei feluri de diamante. Anchetatorii francezi nu au reusit sa ii dea de urma nici acum, la trei saptamani de la furt.

Colierul a disparut in timpul unei petreceri cu invitati de cinci stele. Printre ei, Sharon Stone si Leonardo DiCaprio.

La Cannes, colierul din aur roz batut in nestemate a fost vedeta casei de bijuterii De Grisogono. Toate divele si l-ar fi dorit la gat, macar pentru o seara. Acum, e cea mai cautata bijuterie din Romania.

“Interpol s-a adresat tuturor tarilor, printre care si Romaniei, solicitandu-ne sprijinul pentru identificarea acestui colier”, a declarat chestorul Vasile Viorel, seful Inspectoratului General al Politiei Romane.

Incrustata cu diamante si smaralde, bijuteria valoreaza aproape doua milioane de euro. A ajuns in mainile hotilor chiar de sub privirile lui Sharon Stone, Leonadro DiCaprio si Paris Hilton. Extrem de indrazneti si priceputi, infractorii au furat bijuteria la o petrecere de la festival. Au ridiculizat paza pana in dinti.

Colierul cu peste 800 de diamante a disparut fara urma, iar de aproape trei saptamani, e cautat in toata lumea. Chiar daca s-au alaturat cautarii, politistii romani cred ca merg pe o pista falsa.

In Romania, o bijuterie precum cea de la Cannes este foarte rara, daca nu chiar inexistenta. Exista podoabe batute cu diamante, dar la alte preturi.

Anul acesta, Cannes-ul a fost o gaura neagra pentru bijutierii celebri. Chiar la inceputul festivalului, o alta casa de bijuterii a fost pagubita cu aproape 1,5 milioane de euro.

Foto: interpol.int

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un colier furat la Festivalul de la Cannes e cautat in Romania