Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un constănţean a murit şi a fost şi îngropat fără ca familia lui să afle despre asta

Rudele au mers să îl dea dispărut la poliţie, pentru că nu reuşeau să mai dea de el. Aşa au aflat că a murit. Oamenii se întreabă de ce nimeni nu a luat legătura cu ei, iar acum vor să fie deshumat.

de Redactia Observator

la 18.02.2016 , 16:47

 Un constănţean a murit şi a fost şi îngropat fără ca familia lui să afle despre asta. Rudele au mers să îl dea dispărut la poliţie, pentru că nu reuşeau să mai dea de el. Aşa au aflat că a murit. Oamenii se întreabă de ce nimeni nu a luat legătura cu ei, iar acum vor să fie deshumat.

Fratele i-a spus atunci că e bucuros că a reuşit să se angajeze ca agent de pază. S-a bucurat şi ea că aude asta. Dar recent, când familia a încercat să vadă ce mai face, ia-l de unde nu-i. Iniţial, nu s-au alarmat.

George, fratele meu, aşa se numea, mai avea momente când nu suna săptămânal.

Vezi și

Dar nici cu fosta soţie, cu care vorbea mai des, George nu mai luase legătura. Atunci, rudele s-au îngrijorat. Au mers la el acasă, nu au primit răspuns. L-au căutat la serviciu, nici acolo nu era. Nimeni nu ştia nimic. Aşa că s-au dus la poliţie, ca să-l dea în urmărire.

Şi veştile şocante nu s-au oprit aici. La morgă, tinerei i s-a spus că fratele ei fusese şi îngropat. Bulversată, revoltată şi îndurerată, a vrut imediat să ştie cum de nimeni nu a anunţat-o pe ea sau pe oricine altcineva din familie de moartea lui.

Bărbatul a murit intoxicat cu monoxid de carbon în locuinţa în care stătea cu chirie. Proprietarul casei l-a găsit fără suflare şi a chemat poliţiştii. Aceştia au aflat că este divorţat.

Bărbatul a fost înmormântat de primărie. Rudele cer acum deshumarea lui, ca să-l poată înmormânta în altă parte şi să i se face toate slujbele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un constănţean a murit şi a fost şi îngropat fără ca familia lui să afle despre asta