Antena Meniu Search
x

Baiatul, strivit de o poarta, daruieste viata dincolo de moarte

Mai multe vieti au fost salvate de moartea unui baietel! Micutul strivit de o poarta de sute de kilograme s-a stins, dupa cateva zile de lupta

Vezi și

Minunea pentru care s-au rugat parintii nu s-a mai intamplat. Desi coplesiti de durere, s-au tinut de cuvant si au semnat pentru donarea organelor. Prin moarte, micul fotbalist i-a adus Victoriei viata. O fetita de aceeasi varsta cu el, bolnava de ciroza, a primit ficatul baiatului. "Ma inchin la pamant si multumesc. Mi-au salvat fata", spune plangand mama fetei.

Durerea pierderii si lacrimile salvarii! Toate pentru acelasi suflet, pentru Alexandru. Rugaciunile nu au reusit sa il trezeasca din coma profunda. La doar 10 ani, micul fotbalist strivit de poarta s-a stins din viata.

Cu inima sfasiata, tatal a mai gasit puterea de a anunta lumea ca fiul lui a plecat pentru totdeauna. Si ca, prin moartea lui, altii vor primi o sansa la viata. "Alexandru a fost convocat in echipa ingerilor acolo sus, langa Dumnezeu, iar aici pe pamant va asigura, ca un erou, viata altor copii", a scris acesta pe un site de socializare.

Alexandru a devenit eroul Victoriei. Si ea are tot zece ani. Si un vis: sa devina medic. Cand micul Alexandru cucerea trofee pe teren, fetita suferea prin spitalele din Republica Moldova. "Fetita era in observatie practic de la nastere, ea s-a nascut cu aceasta afectiune a ficatului si care a evoluat ulterior spre ciroza", a explicat Irinel Popescu, seful Clinicii de chirurgie si transplant hepatic Fundeni.

De-acum insa va fi sanatoasa. Va trai, si odata cu ea, va trai si o parte din Alexandru. Ficatul baiatului a ajuns la Victoria, cu ajutorul medicilor de la spitalul Fundeni.

Rinichii de copil ai lui Alexandru au salvat doi oameni mari. Printre ele, sotia lui Ionut. Au doua fetite gemene impreuna. Asteptau un transplant de sapte ani. Alexandru le-a atins si lor viata. "Imi pare rau de el, nespus de rau. S-a mantuit prin nasterea altor oameni", a spus barbatul.

Un gand care ii va linisti, cat se poate, pe parintii lui Alexandru. Micul lor fotbalist, acum un inger in echipa cerului, a ajutat trei oameni sa renasca!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Baiatul, strivit de o poarta, daruieste viata dincolo de moarte