Antena Meniu Search
x

Copil de 8 ani, atacat de O HAITĂ DE CÂINI la Cluj. Băieţelul este în stare critică (VIDEO)

Băiatul a fost atacat de animale ieri cu puţin înainte de ora 18:00. Copilul ar fi intrat în curtea unei societăţi comerciale din Câmpia Turzii. Nu a apucat însă să facă mulţi paşi. Cei patru câini, care ar fi fost de pază acolo, s-au năpustit imediat asupra lui.

Vezi și

Băiatul a fost atacat de animale ieri cu puţin înainte de ora 18:00. Copilul ar fi intrat în curtea unei societăţi comerciale din Câmpia Turzii. Nu a apucat însă să facă mulţi paşi. Cei patru câini, care ar fi fost de pază acolo, s-au năpustit imediat asupra lui.

Cu peste 20 de muşcături, inclusiv în zona feţei, băiatul a fost dus de o ambulanţă iniţial la o unitate medicală din Câmpia Turzii. Apoi însă a fost transferat la UPU Cluj, în stare extrem de gravă. Surse medicale spun că, azi-noapte, băiatul a fost supus unei operații de aproximativ 6 ore, pentru oprirea hemoragiilor.

Şi acum starea copilului este critiă. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Rămâne de stabilit cine este vinovat pentru ceea ce a păţit băiatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Copil de 8 ani, atacat de O HAITĂ DE CÂINI la Cluj. Băieţelul este în stare critică (VIDEO)