Antena Meniu Search
x

Un copil de doi ani și-a încuiat mama pe balcon și s-a uitat liniștit la TV până au venit pompierii

Pompierii din Focșani au fost solicitați vineri pentru o intervenție mai puțin obișnuită. Un băiețel de doi ani și-a încuiat mama pe balcon. Tatăl, care se afla în fața blocului, a sunat la 112, după ce a constatat că nu poate intra nici el în casă, întrucât cheia a rămas în ușă, pe interior.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 17.07.2020, 15:57

Un copil de doi ani și-a încuiat mama pe balcon și s-a uitat liniștit la TV până au venit pompierii
Pompierii din Focșani intervin cu o autoscară pentru a salva o mamă blocată pe balcon de fiul ei de doi ani - Facebook @ ISU Vrancea
  • Tatăl rămăsese și el blocat în afara apartamentului, ușa fiind blocată cu cheia la interior
  • Copilul stătea liniștit și se uita la televizor

Într-o postare pe pagina de Facebook, sub titlul „O întâmplare cu final fericit”, ISU Vrancea a detaliat ce s-a întâmplat.

O familie, domiciliată pe str. Mioriței din municipiul Focșani, a trecut prin mari emoții astăzi, 17 iulie, după ce fiul de numai 2 ani a blocat ușa balconului, în timp ce mama avea treabă acolo.

Tatăl se afla în fața blocului. Alertat de mamă, acesta a suit repede cele 3 etaje, cu gândul de a-și supraveghea copilul. Panica a crescut în momentul în care, în încercarea de a intra în apartament, tatăl a constatat că nu poate pătrunde deoarece în interior era cheia rămasă în ușă.

Văzând că nu au altă soluție au sunat la 112. Imediat, au fost mobilizate două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care s-au deplasat de urgență către locul evenimentului, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime (autoscară).

La indicațiile părinților, cu ajutorul autoscării, pompierii au reușit să intre în apartament printr-o ușă deschisă de la un alt balcon.

Spre fericirea tuturor, copilul stătea liniștit și se uita la televizor”, au povestit aceștia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Stiri sociale » Un copil de doi ani și-a încuiat mama pe balcon și s-a uitat liniștit la TV până au venit pompierii