Antena Meniu Search
x

Un cuplu din Bucureşti a fost torturat pentru 5.000 de lei!

Un cuplu din Bucureşti a fost torturat în numele banilor! Ea, studentă şi model de videochat.

Vezi și

Un cuplu din Bucureşti a fost torturat în numele banilor! Ea, studentă şi model de videochat. El, bolnav, infirm şi fără apărare. Împreună, au fost răpiţi din stradă, sechestraţi şi bătuţi.

Trei agresori i-au obligat să se tundă reciproc şi să bea ulei. O răzbunare dusă la extrem, pentru o datorie de 5.000 de lei. Tânăra şi prietenul ei erau în centrul Capitalei, pe un bulevard aglomerat, când trei agresori i-au acostat.

A urmat o tortură sadică, în numele banilor. Cei trei agresori i-au obligat să se tundă reciproc, i-au ameninţat cu moartea şi i-au obligat să bea ulei. Cei doi n-au avut nicio şansă să se apere. Ea, o adolescentă de 19 ani, a fost victimă sigură. El, bolnav şi infirm, nu le-a putut ţine piept agresorilor.

Bani pe care fata ar fi uitat să-i plătească când şi-a dat demisia de la studioul de videochat unde lucrase. Angajatorii ei nu au iertat-o. S-au răzbunat şi pe ea, şi pe prietenul ei. După ore întregi de tortură, i-au luat din nou pe sus şi împreună au mers în apartamentul pe care victimele îl închiriaseră de la un avocat.

De acolo, cei trei au furat tot ce le-a picat în mână - laptopul, cuptorul cu microunde şi alte bunuri, în valoare de 10.000 de lei. Dar nu s-au bucurat prea mult de captură. Poliţiştii i-au arestat pentru lipsire de libertate şi tâlhărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Un cuplu din Bucureşti a fost torturat pentru 5.000 de lei!