Antena Meniu Search
x

Un delfin s-a apropiat prea mult de ţărm şi a ajuns în mâinile unor turişti. Oamenii s-au năpustit să îl pozeze, inconştienţi de răul pe care i-l fac

Imagini uluitoare au fost surprinse în staţiunea Mamaia. Mai mulţi turişti s-au jucat şi s-au fotografiat cu un delfin care s-a apropiat prea mult de ţărm.

Vezi și

Imagini uluitoare au fost surprinse în staţiunea Mamaia. Mai mulţi turişti s-au jucat şi s-au fotografiat cu un delfin care s-a apropiat prea mult de ţărm. Distracţia lor a stârnit revolta celor din jur. Delfinul din Marea Neagră este o specie protejată.

La câţiva metri de plaja din Mamaia, trei bărbaţi şi o femeie s-au distrat copios printre valuri cu un delfin. Cel mai probabil, mamiferul se apropiase atât de mult de mal în căutare de hrană. În loc să îl îndepărteze spre larg, turişii l-au înconjurat şi au început să se joace cu el. 

În zadar au încercat angajaţii unui local din apropiere să îi oprească. Sesiunea foto a continuat, fără ca oamenii să realizeze răul pe care îl fac. 

Adrian Bilba, director Delifinariul din Constanţa: "Nu trebuie sa mai faca asa. Luandu-l in barte, tinandu-l, il dezorineteza."

Specialiştii avertizează că, deşi par inofensivi, delfinii pot deveni agresivi dacă simt că sunt în pericol. 

De la începutul anului, 30 de delfini au eşuat pe malul Mării Negre şi niciunul nu a putut fi salvat. În cele mai multe dintre cazuri, a fost vorba despre exemplare care au picat în capcana plaselor întinse de pescari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un delfin s-a apropiat prea mult de ţărm şi a ajuns în mâinile unor turişti. Oamenii s-au năpustit să îl pozeze, inconştienţi de răul pe care i-l fac