Antena Meniu Search
x

Incendiu în Bucureşti! Un depozit dezafectat a ars violent

Incendiu violent, azi-noapte, pe o stradă din Bucureşti. Un depozit frigorific dezafectat s-a făcut scrum, după ce a fost cuprins în întregime de flăcări.

Vezi și

 Incendiu violent, azi-noapte, pe o stradă din Bucureşti. Un depozit frigorific dezafectat s-a făcut scrum, după ce a fost cuprins în întregime de flăcări. Acoperişul construit din lemn a alimentat focul timp de 2 ore, iar scânteile ameninţau să ajungă la clădirile vecine.

Pompierii înconjoară fostul depozit cu 9 autospeciale cu apă şi spumă. Accesul către pereţii laterali este îngreunat de spaţiul îngust, iar flăcările pot să ajungă oricând la alte clădiri din apropiere.

Câţiva pompieri ajung în dreptul acoperişului cu autoscările şi încearcă să potolească vâlvătaia. Colegii lor continuă să lege furtunuri la rezervoarele cu apă şi se pregătesc să caute eventuale focare rămase după incendiu.

Intervenţia ajunge la final abia după două ore. Agent de pază la o firmă de pe aceeaşi stradă, un om a sunat la 112 când a văzut clădirea cuprinsă de flăcări. Fumul a ajuns în casele mai multor locatari din zonă însă locuinţele lor nu au fost puse în pericol. Ei spun că depozitul dezafectat devenise adăpost pentru oamenii străzii. Pompierii nu au găsit nici o victimă la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Incendiu în Bucureşti! Un depozit dezafectat a ars violent