Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un elev a fost batut crunt de patru colegi, chiar in sala de clasa a unui liceu din Braila

Incident socant si extrem de violent intr-un liceu din Braila. Un elev a fost batut crunt de catre patru colegi, chiar in sala de clasa.

de Redactia Observator

la 01.03.2013 , 19:45

Filmarea, facuta chiar de unul dintre baietii implicati in scandal, arata cum adolescentul este lovit in mod repetat cu pumnii si cu picioarele. Totul s-a intamplat intr-o pauza.

Conform unor surse din cadrul Politiei Braila, citate de Mediafax, baiatul i-ar fi incitat pe agresori cu cateva zile in urma. Adolescentul i-ar fi amenintat cu bataia pe patru colegi, iar acestia l-au agresat in scoala. Un al cincilea elev al Liceului Anghel Saligny a filmat toata intamplarea.

Baiatul s-a transformat intr-un adevarat sac de box si a suportat nemiscat fiecare lovitura a colegilor. Elevul batut nu a avut nevoie de spitalizare.

Vezi și

Nimeni nu a depus plangere in acest caz, dar cei patru batausi au fost amendati cu cate 500 de lei. De asemenea, agresorii s-au ales cu nota scazuta la purtare.

Politia si Inspectoratul Scolar Braila au declansat o ancheta.

Scenele care au ingrozit o tara intreaga nu misca un muschi pe fata directorei liceului unde a avut loc bataia.

“Acesti copii au incercat sa-i dea un avertisment cred eu, pentru ca m-am uitat pe imagini, nu lovesc, il lovesc demonstrative:, spune Petruta Simionescu, directorul institutiei de invatamant. 

Un raspuns care vine ca o directa de dreapta. Si nu e singurul. Doamna director pare sa-i inteleaga pe batausi: “Copilul care apare lovit pe filmare, cu mai multe saptamani inainte, a amenintat ca vine cu prietenii lui de la… Locuiesete undeva la tara”.

Atat reprezentantii scolii, cat si politia par sa fi rezolvat foarte repede problema. “S-a ajuns la concluzia ca exista vinovatie pentru toate persoanele implicate in conflict”, mai precizeaza directorul scolii.

Filmuletul a fost trimis la sectiunea Fii Observator, de catre un utilizator revoltat de ceea ce se intampla. Ai un material ce poate deveni o stire? Trimite si tu informatiile pe Fii Observator!

Iata reactia unui elev de clasa a X-a la cele intamplate in liceul din Braila: Claudiu Ionut este de parere ca "Pentru toti adultii de peste 25 de ani, care comenteaza si ne critica generatia, asta este rezultatul actiunilor voastre, revolutia, Uniunea Europeana, libertatea excesiva si alte c******i care ne distrug societatea. Copiii sunt omorati in bataie la scoala si nu se iau mari masuri: o nota scazuta la purtare si o sanctiune, iar copiii sunt batuti si mai urat decat in filme dupa ore, din cauza asta. Profesori umiliti, care nu prea au mare motivatie din cauza salariului jegos pentru toata munca lor. Tot favorizati sa ne traim viata si sa facem ce vrem, sunt intr-o oarecare masura de acord, dar cum poti sa-l umilesti pe altul din cauza problemelor tale doar fiindca poti? 25 de ani de puscarie pentru ca l-ai ucis pe unul, cand in afara se putea pedepsi si cu executarea. Sunt oarecum scarbit de tot ce vad in tara asta, de jurnalismul care promoveaza orice gunoi doar fiindca stie sa faca ceva prostesc si fiindca nu se fac din nou scoli de corectie. Voi veti continua sa traiti si sa nu va mai pese de noi, generatie de 15-20 ani, dar noi nu vom uita cu cata nepasare ne-ati tratat pe noi cand eram tineri si n-o sa mai aiba cine sa va plateasca pensia cand vom fi de mult plecati in alta tara si cu un trai decent si cu o civilizatie educata! Un simplu elev de clasa a X-a A si-a exprima aici parerea, nu-mi pasa daca nu va place mesajul!"

Tu ce parere ai?

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Un elev a fost batut crunt de patru colegi, chiar in sala de clasa a unui liceu din Braila