Antena Meniu Search
x

Un elev de clasa a zecea a ajuns la spital, după ce a fumat în curtea şcolii o ţigară cu canabis!

Ştia precis ce fumează, pentru că s-a ascuns într-un colţ unde camerele de supraveghere nu pot filma. Însă nu a tras de mai multe ori din ţigară, că a leşinat.

Vezi și

Ştia precis ce fumează, pentru că s-a ascuns într-un colţ unde camerele de supraveghere nu pot filma. Însă nu a tras de mai multe ori din ţigară, că a leşinat.

S-a întâmplat într-un gang din curtea din spate a liceului, unde elevii se ascund de profesori să fumeze. Acolo, i s-a făcut rău după ce ar fi tras pentru prima dată dintr-o ţigară ce conţinea canabis în loc de tutun. O colegă i-ar fi oferit-o. "Este un copil care nu ne-a creat probleme. Nu are probleme disciplinare. Din contră, învaţă bine, este dintr-o clasă bună.", spune Iulia Ghinga, directoarea liceului.

După ce a tras primele fumuri, băiatului i s-ar fi făcut rău. O colegă l-a văzut şi i-a alertat pe profesori, dar şi asistenta şcolii. Băiatul a fost dus cu ambulanţa la spital.

Mircea Merea, director medical la serviciul de ambulanţă Arad: "După ce i-au acordat măsurile de prim ajutor, pregătindu-se de transportul la spital, acesta şi-a revenit. +07.04 A recunoscut că fumează de mai mulţi şi acum ar fi primit o ţigară de la cineva pe care, bineînţeles, a fumat-o."

Incidentul i-a şocat pe profesori. Şcoala are paznici şi, teoretic, elevii sunt supravegheaţi în permanenţă, chiar şi video. Camerele de supraveghere nu bat însă până în gangul folosit ca loc de fumat. O anchetă a început în şcoală, pentru a vedea cine este eleva care i-a oferit drogurile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un elev de clasa a zecea a ajuns la spital, după ce a fumat în curtea şcolii o ţigară cu canabis!