Antena Meniu Search
x

Un fost primar supărat că cetăţenii nu l-au mai votat a plecat acasă cu cheile de la primărie

Să pierzi cu graţie, nu este una dintre calităţile unui fost primar. Foc şi pară că nu a fost reales primar, un oltean şi-a luat jucăriile şi a plecat. La propriu. A luat acasă cheile primăriei, ale terenului de sport şi ale unui excavator. A confiscat şi o maşină de tuns iarba, mobilierul din birou, ba chiar a luat ca amintire şi plăcuţa pe care scria funcţia.

de Redactia Observator

la 01.11.2020, 23:28

Vezi și

"Mazăre din 2012 scrie. Pe fonduri europene. Erau pentru oameni"

"Şi nu au mai fost distribuite?"

"Păi, le-am găsit în magazia aceea care a fost blocată. Şi asta am găsit aici. Şi astea sunt de la două maşini de tuns iarba"

Două ambalaje. Sunt singurele dovezi că în gestiunea Primăriei Priseaca din Olt există două maşini de tuns. În magaziile ferecate de fostul primar, s-au ascuns tot felul de minuni. Ajutoare nedistribuite, pubele pentru reciclare care zac aici din 2011 şi câte şi mai câte. Este gunoiul de sub preşul fostei administraţii, descoperit cu greu de actualul primar.

Ion Ioniță, primar Priseaca: "După ce am fost validat în funcția de primar s-a refuzat de către fostul primar a se preda cheile de la o parte importantă dintre încăperile primăriei"

De răzbunarea fostului primar, nu a scăpat nici măcar plăcuţa cu funcţia.

"Şi-a luat-o. Şi-a însuşit-o crezând că e a lui. Plăcuţa cu primarul"

În birou, primarul nou ales a intrat după ce a spart uşa. Fostul, încă ofticat, refuză orice explicaţii.

Gheorghe Florea, fostul primar: "Totul este în regulă, este aşa cum ar fi trebuit să fie, adică…au schimbat broaştele, cheile şi aşa mai departe"

Doar că excavatorul, ce ar trebui folosit la deszăpezit drumurile din comună, e făcut praf şi lăsat să zacă pe o uliţă. Iar cheia, e de negăsit.

"Nu mai are nimic funcţional pe el. Nu mai are baterie, nu are nimic. Absolut nimic"

Ion Ioniță, primar Priseaca: "A costat câteva miliarde bune. Câteva miliarde bune, vreo 80 şi ceva de mii de euro"

"Aci a rămas. L-a fărâmat. A mai venit peste el să îl facă. Ehe! E de astă vară!"

Până una alta, actuala conducere spune că a reclamat la poliţie sabotajul ex-primarului. Şi speră ca, după cercetări, să-şi intre în atribuţii şi să ocupe funcţiile şi.scaunele de la Primăria Priseaca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un fost primar supărat că cetăţenii nu l-au mai votat a plecat acasă cu cheile de la primărie