Antena Meniu Search
x

Un fotbalist de la Steaua a fost bătut pentru un motiv incredibil!

Scene incredibile în faţa unui liceu bucureştean. Portarul echipei de juniori Steaua Bucureşti ar fi fost bătut până a leşinat, de un coleg care susţinea o altă echipă de fotbal.

Vezi și

Băiatul a fost găsit de profesori într-o baltă de sânge şi a ajuns la spital cu nasul spart şi mai multe coaste rupte. Părinţii sunt scandalizaţi după ce li s-a spus că fiul lor şi-ar fi provocat singur rănile pentru că s-a împiedicat şi a căzut.

Tatăl fotbalistului caută singur răspunsuri. Nu crede că băiatul lui a ajuns la spital cu nasul spart şi coastele rupte pentru că s-ar fi împiedicat de un gard, cum au spus martorii.

Scandalul ar fi pornit din şcoală. Fotbalistul legitimat la echipa de juniori a clubului Steaua s-ar fi certat cu un coleg de clasă, dinamovist. După ore, băieţii s-ar fi încăierat în faţa liceului.

În încăierare ar fi intervenit şi prietenii celuilalt băiat. Speriaţi de bătaia pe care o primea portarul junior al Stelei, martorii au sunat imediat la 112. Bătăuşii au fugit înainte să vină poliţia, iar fotbalistul a rămas inconştient, într-o baltă de sânge.

Tânărul a suferit deja două operaţii pentru fractura de piramidă nazală. Medicii i-au mai găsit un hematom la cap şi două coaste fracturate.

Părinţii fotbalistului bătut nu au depus deocamdată plângere la poliţie. Spun însă că aşteaptă certificatul medico legal iar cei care sunt vinovaţi, vor plăti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un fotbalist de la Steaua a fost bătut pentru un motiv incredibil!