Antena Meniu Search
x

Un francez a ajuns în finala show-ului iUmor! A cucerit publicul şi juriul cu un spectacol de magie amuzant

Un francez i-a cucerit pe români cu un spectacol de magie amuzant. Telespectatorii care l-au văzut aseară la iUmor, l-au votat să meargă direct în finală. Concurentul s-a prezentat pe scenă în frac, dar a avut tot timpul asul în mânecă.

Vezi și

Un francez i-a cucerit pe români cu un spectacol de magie amuzant. Telespectatorii care l-au văzut aseară la iUmor, l-au votat să meargă direct în finală. Concurentul s-a prezentat pe scenă în frac, dar a avut tot timpul asul în mânecă.

Numărul lui de magie a făcut facă pe Delia să se îndrăgostească, pe Bendeac să tacă şi pe Cheloo să-i strângă mâna.

Cel de-al șaptelea concurent care merge în finală în urma voturilor telespectatorilor prin aplicația iUmor este Mikael Szanyiel.

Artistul francez care a venit special în România pentru emisiunea „iUmor" a impresionat și juriul, dar și publicul emisiunii cu un show complex.

La prima vedere, el a lăsat impresia că va performa pe scenă în ipostaza de cântăreț de operă, îmbrăcat în frac, cu un portativ și un microfon.

Însă muzica a fost doar primul pas într-un număr de-a dreptul magic.

Pe lângă noutatea spectacolului care a cuprins momente de mimă sau dans, povestea creată de Mikael a avut și foarte multă comedie creată din abordarea magiei într-un mod inedit.

„Spun o poveste în care magia se întâmplă împotriva mea", a dezvăluit acesta înainte de a urca pe scenă.

La finalul momentului, pe lângă cei trei de „da" din partea juriului, artistul a primit și o frumoasă declarație din partea Deliei.

„M-am îndrăgostit de Superman. M-am îndrăgostit de dumneavoastră. Aveți niște ochi minunați", i-a spus artista, care a fost fascinată și de număr, dar și de asemănarea concurentului cu actorul Nicolas Cage.

Cel mai impresionat a fost Mihai Bendeac, rămas pur și simplu fără cuvinte.

„Am un respect atât de mare pentru ceea ce am văzut, încât vreau să tac", a spus el, adăugând că s-a simțit copleșit de admirație în fața acestui moment de perfecțiune.

Cheloo a fost cel care l-a ajutat pe colegul său de jurizare și a urcat pe scenă pentru a strânge mâna concurentului și a-l felicita.

„Respectul nostru, îți mulțumim!", i-a spus juratul, caracterizând momentul ca un număr „extraordinar, în care se simte munca, se simte luciditatea artistică". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Un francez a ajuns în finala show-ului iUmor! A cucerit publicul şi juriul cu un spectacol de magie amuzant