Antena Meniu Search
x

Un galatean a castigat 11 milioane de euro la Loto 6/49

S-au jucat 17 milioane de variante. Doar una a fost norocoasa, iar romanul care a luat premiul cel mare a avut de trei ori noroc. El a castigat cu sase numere la prima varianta, cu patru la a doua si cu trei la a treia

Vezi și

Pensionat pe caz de bogatie. In 2009 Iulian Costandache a castigat premiul cel mare la Loto: opt milioane de euro. S-a mutat din Galati, la 2 mai, unde si-a ridicat doua pensiuni si o vila imensa. A cumparat case si masini pentru fiecare din cei 12 nepoti si a ajutat-o pe sora lui sa faca un transplant de ficat. Totul, cu banii din dobanda. Milioanele sunt neatinse, intr-un cont la banca. Are sfaturi pentru norocosul extragerii de aseara, si el tot din Galati. "Banii la banca sa-i tina. Sa mai stea vreo cateva luni pentru dobanda, dupa care sa inceapa sa investeasca", a spus Iulian Constandache. Ce-i drept, un cont de opt milioane de euro, ii aduce un castig lunar de peste 30.000 de euro. Fara sa miste un deget.

Marele castigator ar putea sa investeasca si in imobiliare. Banii ii sunt suficienti pentru 160 de apartamente cu doua camere pe care ar putea mai apoi sa le inchirieze cu aproximativ 300 de euro fiecare. Asta inseamna un venit de cel putin 45.000 de euro in fiecare luna.

Sau poate proaspatul milionar vrea sa se simta, la propriu, deasupra tuturor. O vacanta de cateva zile in cosmos, pe Statia Spatiala Internationala costa cat marele premiu. Si daca tot vorbim de vacante, ar putea fi interesat de o calatorie permanenta intr-un paradis fiscal. Un stat insular, in Caraibe, care ii ofera cetatenie pentru 250.000 de euro si nu-i taxeaza nicioadata veniturile. Presupuneri sunt multe, dar castigatorul e doar unul, inca anonim. Are trei luni la dispozitie sa mearga sa-si revendice premiul. Trebuie doar sa-si traga sufletul.

 Anul trecut in noiembrie, precedentul castigator a plecat acasa cu 600.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un galatean a castigat 11 milioane de euro la Loto 6/49