Antena Meniu Search
x

A violat, în faţa unei camere de filmat, patru copile, dar îşi aşteaptă sentinţa în libertate!

E acuzat că a violat patru copile, niciuna mai mare de 15 ani, dar îşi aşteaptă sentinţa acasă

Vezi și

E acuzat că a violat patru copile, niciuna mai mare de 15 ani, dar îşi aşteaptă sentinţa acasă

Trei copile de 13 ani şi una de 15 ar fi trecut prin acest calvar. Au păşit în casa vecinului care le putea fi tată fără să bănuiască ce le aşteaptă.

Tânăra din imagini ar fi fost agresată, în trecut, de bărbatul de 46 de ani şi după ce a rămas însărcinată, mama ei a depus plângere. Acuzaţiile au fost uitate, iar bărbatul ar fi continuat să profite de alte copile. Ar fi molestat-o chiar şi pe fiica sa, spun oamenii.

Poliţiştii i-au bătut din nou la uşă, zilele trecute, după ce au aflat că acesta le-ar fi agresat pe cele patru minore. Iar suspectul a fost reţinut. Acum umblă însă din nou liber pe străzile satului. A fost eliberat sub control judiciar. Ar fi victima unei înscenări, puse la cale de un vecin supărat că voia să deschidă un magazin, se apără bărbatul.

Până la finalizarea anchetei, suspectul poate să rămână acasă. Cele patru fete cărora le-a schimbat destinul sunt acum într-un centru pentru minori unde primesc ajutor de specialitate ca să treacă peste trauma suferită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » A violat, în faţa unei camere de filmat, patru copile, dar îşi aşteaptă sentinţa în libertate!