Antena Meniu Search
x

Un incendiu devastator a lăsat pe drumuri zeci de familii din Cernavodă

Un incendiu devastator a distrus din temelii un cartier din Cernavodă. Zeci de familii cu copii au rămas pe drumuri - fără acte şi doar cu hainele de pe ei.

Vezi și

După ce s-au luptat o noapte întreagă cu flăcările, pompierii au descoperit că nenorocirea ar fi pornit de la un scurt-circuit.

Alarma s-a dat la câteva minute după miezul nopţii. În cartierul Columbia din Cernavodă ardea o baracă de lemn, în care era o familie cu 3 copii mici.

Până cînd au ajuns pompierii, s-a dezlănţuit iadul. Clădirile din apropiere s-au aprins pe rând, ca nişte torţe. Treziţi din somn, oamenii şi-au luat copiii în braţe şi au fugit. Doar să scape cu viaţă.

5 autospeciale s-au luptat cu flăcările, mai bine de 6 ore. Pentru că în cartierul Columbia nu există hidranţi, maşinile de pompieri au plecat la câţiva kilometri să realimenteze. Spre disperarea locuitorilor care-şi vedeau casele şi lucrurile făcute scrum.

Abia dimineaţă, pompierii au reuşit să stingă incendiul. La lumina zilei s-a văzut şi dezastrul. 19 barăci în care trăiau aproape 70 de suflete sunt făcute una cu pământul.

Sinistraţii din cartierul Columbia au fost cazaţi deocamdată într-o sală de sport şi un azil de bătrâni. Toată averea lor de o viaţă a fost distrusă iar cei mai mulţi nu mai au nici acte. Pagubele sunt de câteva sute de mii de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un incendiu devastator a lăsat pe drumuri zeci de familii din Cernavodă