Antena Meniu Search
x

Anchetă după găsirea cadavrului carbonizat al unui belgian, într-o mașină, în Alba

Pe bancheta din spate, pompierii au găsit trupul carbonizat al unui bărbat şi au chemat imediat poliţia.

Vezi și

Un incendiu izbucnit la o maşină a adus procurorii într-o localitate din judeţul Alba. Pe bancheta din spate, pompierii au găsit trupul carbonizat al unui bărbat şi au chemat imediat poliţia. 

Cadavrul i-ar aparţine unui cetăţean belgian, care ar fi venit în localitate alături de mai mulţi prieteni. Descoperirea din maşina arsă complet i-a speriat pe localnici. Ei au intervenit primii pentru stingerea incendiului, până la sosirea pompierilor. Alerta a fost dată dis de dimineaţă.

Casa şi curtea unde era parcată maşina aparţin Bisericii Reformate. Aseară, în locuinţă, s-ar fi strâns mai mulţi prieteni. Pentru că nu ar mai fi găsit loc să doarmă înăuntru, cetăţeanul belgian în vârstă de 54 de ani s-ar fi culcat pe bancheta din spate a maşinii. 

Chiriaşul locuinţei, o femeie care s-a mutat de curând în localitate, a fost dusă la audieri. 

Un scurt-circuit produs la sistemul electric ar fi unul dintre motivele izbucnirii incendiului. Însă anchetatorii iau în calcul şi ca cineva să-i fi dorit moartea cetăţeanului belgian.

Victima se stabilise de curând în Cluj Napoca. Până la aflarea cauzei exacte a izbucnirii incendiului, procurorii au deschis un dosar de cercetare pentru moarte suspectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Anchetă după găsirea cadavrului carbonizat al unui belgian, într-o mașină, în Alba