Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un incendiu puternic a creat panica printre locuitorii unui bloc din Timisoara

Momente tensionate intr-un bloc Timisoara, dupa ce un incendiu puternic a mistuit unul dintre apartamente. Pompierii au evacuat zeci de oameni, iar medicii de pe ambulanta s-au grabit sa ajute victimele

de Redactia Observator

la 01.08.2013 , 08:20

Pompierii alearga prin fumul inecacios, cu copiii in brate. Se grabesc sa-i dea pe mainile medicilor de pe ambulanta. Micutii au inhalat mult fum toxic si viata lor este in pericol.

Un bebelus, doua fetite si mai multi adulti au fost stabilizati la fata locului. Proprietarul apartamentului in care a avut loc incendiul, un batran in varsta de 82 de ani, a fost transportat de urgenta la spital. “Era fum si am ajutat sa fie coborat locatarul care era batran si ars”, a spus o adolescenta. “Am fost solicitati la un incendiu unde am gasit o victima arsa. 80 la suta. constient, cooperant”, a spus medicul de pe ambulanta.

Pentru ca numarul victimelor intoxicate cu fum sa nu creasca, pompierii s-au grabit sa scoata din bloc majoritatea locatarilor.  “Am scos de la etajul patru. Acum asteptam sa vedem de la etajul 5 daca mai e cineva”, a zis unul dintre pompieri. “Interventia a fost foarte dificila pentru ca este o casa a scarii inchisa, nu sunt geamuri, s-a acumulat foarte mult fum, au fost probleme de evacuare a locatarilor de la etajele superioare”, a precizat Capitanul Ionut Vascu de la ISU Timisoara.

Vezi și

Incendiul a izbucnit intr-un apartament de la etajul al treilea al unui bloc cu 10 nivele. Pompierii nu au reusit sa stabileasca, inca, din ce cauza s-a aprins focul. Cel mai probabil, insa, a fost vorba despre o suprasolicitare a retelei de energie electrica. Se pare ca batranul avea sase frigidere in priza. Din fericire, incendiul nu s-a extins si la celelalte apartamente.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Un incendiu puternic a creat panica printre locuitorii unui bloc din Timisoara