Antena Meniu Search
x

INTERVIU SAVUROS cu Gigi Becali, în presa de peste Ocean! Latifundiarul din Pipera vorbeşte despre faimă, avere şi închisoare (VIDEO)

Faţă în faţă cu reporterii New York Times, Gigi Becali spune că dorinţa de faimă l-a împins să preia clubul Steaua în 2003. " Atunci când un om devine bogat, vrea să devină şi faimos. De aceea am preluat Steaua. Şi am devenit faimos" a declarat Gigi Becali pentru publicaţia americană. Gigi Becali a vorbit şi despre modul în care l-a schimbat perioada de penitenţă. Milionarul român spune că a devenit foarte religios şi nu mai poate savura nici măcar fotbalul.

Vezi și

Faţă în faţă cu reporterii New York Times, Gigi Becali spune că dorinţa de faimă l-a împins să preia clubul Steaua în 2003. " Atunci când un om devine bogat, vrea să devină şi faimos. De aceea am preluat Steaua. Şi am devenit faimos" a declarat Gigi Becali pentru publicaţia americană.

Gigi Becali a vorbit şi despre modul în care l-a schimbat perioada de penitenţă. Milionarul român spune că a devenit foarte religios şi nu mai poate savura nici măcar fotbalul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » INTERVIU SAVUROS cu Gigi Becali, în presa de peste Ocean! Latifundiarul din Pipera vorbeşte despre faimă, avere şi închisoare (VIDEO)