Antena Meniu Search
x

Un medic din Gorj a călcat cu maşina un bărbat apoi a plecat în trombă

Un medic din Gorj este acuzat că a dat dovadă de o nepăsare criminală. A călcat cu maşina un bărbat apoi a plecat în trombă, fără să se uite înapoi

Vezi și

Un medic din Gorj este acuzat că a dat dovadă de o nepăsare criminală. A călcat cu maşina un bărbat apoi a plecat în trombă, fără să se uite înapoi. Victima era într-un canal aflat la marginea drumului când autoturismul a trecut peste ea. 

Omul, în vârstă de 55 de ani, a murit pe loc. Medicul a încercat să îi convingă pe poliţişti că nu şi-a dat seama că a lovit pe cineva.

Omul, rămas fără reacţie în faţa maşinii cu o traiectorie criminală, a fost ucis de loc.

Am văzut maşina c-a venit da' nici nu am văzut că l-a doborât aici. Pe urmă am văzut că e mort acolo.

La volan era un medic de 61 de ani din Uricani care pornise la 3 dimineaţă din Bucureşti. Susţine că a adormit la volan şi atunci a ieşit de pe şosea. A plecat de acolo ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dacă omul ăla a avut neşansa să-şi facă nevoile pitit într-un lăstăriş pe care pur şi simplu nu l-am văzut. Eram buimac. Ăsta-i adevărul când aţipeşti la volan, eşti buimac.

Ar fi putut să-i acorde ajutor victimei, dar nu a făcut-o. Maşina s-a oprit abia după 10 kilometri. Poliţiştii nu cred că bărbatul nu şi-a dat seama ce a făcut. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi părăsire a locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. Rudele victimei au fost la un pas să-l linşeze pe medic.

M-a lăsat cu 500 de euro datorie, am un băiat bolnav. Omul, sărac lipit, muncea la o casă din apropiere. Cu un minut înainte de tragedie, un coleg de muncă intrase în acelaşi canal să-şi caute un rucsac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Un medic din Gorj a călcat cu maşina un bărbat apoi a plecat în trombă