Antena Meniu Search
x

ALERTĂ! Un meteorit s-a dezintegrat deasupra României

O lumină orbitoare, coborâtă din cer, a creat panică în România.Părea că o bombă a explodat în văzduh apoi s-a prăbuşit lăsând în urmă a dâră albă

Vezi și

O lumină orbitoare, coborâtă din cer, a creat panică în România.Părea că o bombă a explodat în văzduh apoi s-a prăbuşit lăsând în urmă a dâră albă

O secundă a durat totul însă lumina a fost atât de puternică încât i-a speriat pe cei care care se aflau afară la acea oră.

O sferă galben-portocalie a început să se îndrepte către pământ, să lase în urma sa o dâră mare de foc iar, pe măsură ce se apropia de pământ, cerul se lumina din ce în ce mai puternic creând o lumină alb-verzuie şi pe urmă, albastră.

Corpul cosmic a putut fi observat nu doar deasupra Capitalei. Zeci de telespectatori din toată ţara au filmat momentul.

Cel mai probabil, la intrare în atmosferă, meteoritul s-a dezintegrat şi e greu de crezut că a ajuns ceva pe pământ, spun cunoscătorii. În luna februarie a anului trecut, mii de locuitori din Vrancea au fost martorii unui fenomen asemănător.

Iar în 2013, am fost foarte aproape de o catastrofă planetară după ce un meteorit de 10 tone a explodat deasupra Rusiei iar bucăţile au căzut pe pământ rănind aproape 1.000 de oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » ALERTĂ! Un meteorit s-a dezintegrat deasupra României