Antena Meniu Search
x

Un microbuz plin cu muncitori a fost răsturnat de către un TIR. 19 oameni au fost răniți

26 de muncitori au văzut moartea cu ochii în microbuzul care îi ducea spre serviciu. A fost cod roşu de intervenţie într-un oraş din Prahova, după ce maşina plină cu oameni s-a răsturnat pe şosea, lovită de un TIR, al cărui şofer nu a acordat prioritate.

Vezi și

 26 de muncitori au văzut moartea cu ochii în microbuzul care îi ducea spre serviciu. A fost cod roşu de intervenţie într-un oraş din Prahova, după ce maşina plină cu oameni s-a răsturnat pe şosea, lovită de un TIR, al cărui şofer nu a acordat prioritate. Prinşi sub fiare, doi dintre pasageri au suferit răni grave. Sirenele salvărilor au sunat încontinuu, până cand toţi cei 19 răniţi au fost duşi la spital.

Puţin înainte de miezul nopţii, o bubuitură puternică a trezit locuitorii unei străzi din Băicoi. Într-o fracţiune de secundă, microbuzul plin cu muncitori a fost pus la pământ. Au urmat scene de groază. Victimele urlau de durere şi cereau disperate ajutor.

Şoferul şi câţiva pasageri au scăpat teferi. În aşteptarea salvatorilor, şi-au unit forţele ca să ajute răniţii.

Şoferul TIR-ului nu a fost rănit, dar imaginea tragediei i-a provocat un şoc. Accidentul putea avea urmări mult mai grave. Autorităţile din judeţ s-au mobilizat într-o operaţiune de salvare cât mai eficientă.

Microbuzul ducea muncitorii la schimbul trei, la o fabrica de anvelope din localitatea Floreşti. Nu au apucat să mai ajungă la destinaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un microbuz plin cu muncitori a fost răsturnat de către un TIR. 19 oameni au fost răniți